Anëtarët e Federatës Sportive të Kosovës – 2018

Anëtarët e Federatës Sportive te Kosovës gjatë vitit 2018:

 • FSK
 • POLICIA
 • MPB
 • DOGANA
 • ATK
 • AKP
 • RBKO
 • TEB dhe
 • RTK

Posted in 2018Comments Off

Anëtarët e Federatës Sportive të Kosovës – 2017

Anëtarët e Federatës Sportive te Kosovës gjatë vitit 2017: 

 • FSK
 • POLICIA
 • MPB
 • DOGANA
 • HEKURUDHA
 • AKP
 • IPKO dhe
 • JUSK.

Posted in 2017Comments Off

Anëtarët e Federatës Sportive të Kosovës – 2016

Anëtarët e Federatës Sportive te Kosovës gjatë vitit 2016: 

 • MPB
 • FSK
 • QKUK
 • BQK
 • RBKO
 • BPB
 • BUÇAJ dhe
 • POLICIA.

Posted in 2016Comments Off

Anëtarët e Federatës Sportive të Kosovës – 2015

Anetaret e Federates Sportive te Kosovës gjatë vitit 2015: 

 • S.C.JYSK
 • MPB
 • FSK
 • HY-ECO
 • RBKO
 • KUJTESA
 • POLICIA
 • TEB dhe
 • HEKURUDHA.

Posted in 2015Comments Off

Galeria

Telekomi_2019 2019_1 Policia_2019 2019_2

Stinori Pranveror 2019

PozEkipiNdFBHPikë
1POLICIA18160248
2FSK18160248
3TEB1893630
4MPB1892729
5B. EKONOMIKE1864822
6TELEKOMI18711022
7ATK1854919
8SH. KORREKTUES18601218
9RTK1845917
10DOGANA1813146

Rankimet sipas FIFA

Fotot më të reja nga FIFA