Anetarët e Federatës Sportive të Kosovës – 2011

Anetaret e Federates Sportive te Kosovës gjatë vitit 2011: 

 • POLICIA
 • DOGANA
 • IPKO
 • PTK
 • TEB
 • ATK
 • RBKO
 • ANP
 • BQK
 • HEKURUDHA
 • KUJTESA
 • PPC-it
 • ProCreditBank dhe
 • UJËSJELLËSI

Posted in 2011Comments Off


Galeria

2019_2 RTK_2019 Policia_2019 Telekomi_2019

Stinori Pranveror 2019

PozEkipiNdFBHPikë
1POLICIA18160248
2FSK18160248
3TEB1893630
4MPB1892729
5B. EKONOMIKE1864822
6TELEKOMI18711022
7ATK1854919
8SH. KORREKTUES18601218
9RTK1845917
10DOGANA1813146

Rankimet sipas FIFA

Fotot më të reja nga FIFA