Anetarët e Federatës Sportive të Kosovës – 2012

Anetaret e Federates Sportive te Kosovës gjatë vitit 2012: 

 • RBKO
 • Ministria e PB
 • POLICIA
 • TEB
 • PTK
 • ANP
 • ATK
 • IPKO
 • AKP
 • BKT
 • PPC-it  dhe
 • Agj.Ndërkombëtare.

Posted in 2012Comments Off


Galeria

Policia_2019 Telekomi_2019 RTK_2019 2019_2

Stinori Pranveror 2019

PozEkipiNdFBHPikë
1POLICIA18160248
2FSK18160248
3TEB1893630
4MPB1892729
5B. EKONOMIKE1864822
6TELEKOMI18711022
7ATK1854919
8SH. KORREKTUES18601218
9RTK1845917
10DOGANA1813146

Rankimet sipas FIFA

Fotot më të reja nga FIFA