Anetarët e Federatës Sportive të Kosovës – 2014

Anetaret e Federates Sportive te Kosovës gjatë vitit 2014: 

 • PTK
 • POLICIA E KOSOVËS
 • RBKO
 • TEB
 • MERIDIAN Corporation
 • ANP Limak Kosova
 • FSK
 • ATK
 • LLAMKOS
 • DELOITTE dhe
 • IPKO.

Posted in 2014Comments Off


Galeria

2019_1 RTK_2019 Policia_2019 BankaEkonimike_2019

Stinori Pranveror 2019

PozEkipiNdFBHPikë
1POLICIA18160248
2FSK18160248
3TEB1893630
4MPB1892729
5B. EKONOMIKE1864822
6TELEKOMI18711022
7ATK1854919
8SH. KORREKTUES18601218
9RTK1845917
10DOGANA1813146

Rankimet sipas FIFA

Fotot më të reja nga FIFA