Anëtarët e Federatës Sportive të Kosovës – 2015

Anetaret e Federates Sportive te Kosovës gjatë vitit 2015: 

  • S.C.JYSK
  • MPB
  • FSK
  • HY-ECO
  • RBKO
  • KUJTESA
  • POLICIA
  • TEB dhe
  • HEKURUDHA.

Posted in 2015Comments Off


Galeria

RTK_2019 BankaEkonimike_2019 2019_2 Telekomi_2019

Stinori Pranveror 2019

PozEkipiNdFBHPikë
1POLICIA18160248
2FSK18160248
3TEB1893630
4MPB1892729
5B. EKONOMIKE1864822
6TELEKOMI18711022
7ATK1854919
8SH. KORREKTUES18601218
9RTK1845917
10DOGANA1813146

Rankimet sipas FIFA

Fotot më të reja nga FIFA