Anëtarët e Federatës Sportive të Kosovës – 2016

Anëtarët e Federatës Sportive te Kosovës gjatë vitit 2016: 

  • MPB
  • FSK
  • QKUK
  • BQK
  • RBKO
  • BPB
  • BUÇAJ dhe
  • POLICIA.

Posted in 2016Comments Off


Galeria

2019_1 BankaEkonimike_2019 Policia_2019 Telekomi_2019

Stinori Pranveror 2019

PozEkipiNdFBHPikë
1POLICIA18160248
2FSK18160248
3TEB1893630
4MPB1892729
5B. EKONOMIKE1864822
6TELEKOMI18711022
7ATK1854919
8SH. KORREKTUES18601218
9RTK1845917
10DOGANA1813146

Rankimet sipas FIFA

Fotot më të reja nga FIFA