Anëtarët e Federatës Sportive të Kosovës – 2017

Anëtarët e Federatës Sportive te Kosovës gjatë vitit 2017: 

  • FSK
  • POLICIA
  • MPB
  • DOGANA
  • HEKURUDHA
  • AKP
  • IPKO dhe
  • JUSK.

Posted in 2017Comments Off


Galeria

2019_2 2019_1 BankaEkonimike_2019 Telekomi_2019

Stinori Pranveror 2019

PozEkipiNdFBHPikë
1POLICIA18160248
2FSK18160248
3TEB1893630
4MPB1892729
5B. EKONOMIKE1864822
6TELEKOMI18711022
7ATK1854919
8SH. KORREKTUES18601218
9RTK1845917
10DOGANA1813146

Rankimet sipas FIFA

Fotot më të reja nga FIFA