Anëtarët e Federatës Sportive të Kosovës – 2018

Anëtarët e Federatës Sportive te Kosovës gjatë vitit 2018:

  • FSK
  • POLICIA
  • MPB
  • DOGANA
  • ATK
  • AKP
  • RBKO
  • TEB dhe
  • RTK

Posted in 2018Comments Off


Galeria

2019_2 Policia_2019 RTK_2019 BankaEkonimike_2019

Stinori Pranveror 2019

PozEkipiNdFBHPikë
1POLICIA18160248
2FSK18160248
3TEB1893630
4MPB1892729
5B. EKONOMIKE1864822
6TELEKOMI18711022
7ATK1854919
8SH. KORREKTUES18601218
9RTK1845917
10DOGANA1813146

Rankimet sipas FIFA

Fotot më të reja nga FIFA