Foto Galeria

Fillimi i gareve te stinorit pranveror 2019:

 

Foto gjatë Muajit Prill 2018:

 

Fillimi i gareve te stinorit pranveror 2018:

 

Në ndeshjen finale të garave për kupë, ekipi i Policisë së Kosovës pasi mundi ekipin e Hekurudhave të Kosovës me rezultat 4:1, përveç titullit të kampionit, fitoi edhe në garat për kupë, dhe me meritë mori edhe kupën e këtyre garave. URIME!:

Momente nga shpallja kampion i ekipit të Policisë së Kosovës dhe marrja e kupës së kampionit:

Foto 3 Nentor 2017

1 minutë heshtje për z. Shemsi Humolli:

 

Ndeshjet e zhvilluara me 4 Maj 2017:

Ndeshjet e zhvilluara me 27 Prill 2017:

[Not a valid template]

Foto nga Bullgaria

Raiffeisen Bank

Sherbimi Policor i Kosoves

TEB J.S.C

Posted in 4. Foto GaleriaComments Off


Galeria

Telekomi_2019 Policia_2019 RTK_2019 2019_2

Stinori Pranveror 2019

PozEkipiNdFBHPikë
1POLICIA18160248
2FSK18160248
3TEB1893630
4MPB1892729
5B. EKONOMIKE1864822
6TELEKOMI18711022
7ATK1854919
8SH. KORREKTUES18601218
9RTK1845917
10DOGANA1813146

Rankimet sipas FIFA

Fotot më të reja nga FIFA