Futboll – Orari i Garave 2018

STINORI VJESHTOR:

Rezultatet e ndeshjeve të xhirosë së njëmdhjetë (XI) të stinorit vjeshtor, të zhvilluara më 29.11.2018.

Rezultatet e ndeshjeve të xhirosë së dhjetë (X) të stinorit vjeshtor, të zhvilluara më 22.11.2018.

Rezultatet e ndeshjeve të xhirosë së tetë (VIII) të stinorit vjeshtor, të zhvilluara më 08.11.2018.

Rezultatet e ndeshjeve të xhirosë së katërt (IV) të stinorit vjeshtor, të zhvilluara më 04.10.2018:

Rezultatet e ndeshjeve të xhirosë së parë (I) të stinorit vjeshtor, të zhvilluara më 06.09.2018

STINORI PRANVEROR:

Rezultatet e ndeshjeve të xhirosë së shtatë (VIII), të zhvilluara më 21.06.2018:

Rezultatet e ndeshjeve të xhirosë së pestë (V), të zhvilluara më 19.04.2018:

Posted in Orari i Garave dhe RezultatetComments Off


Galeria

BankaEkonimike_2019 2019_1 2019_2 RTK_2019

Stinori Pranveror 2019

PozEkipiNdFBHPikë
1POLICIA18160248
2FSK18160248
3TEB1893630
4MPB1892729
5B. EKONOMIKE1864822
6TELEKOMI18711022
7ATK1854919
8SH. KORREKTUES18601218
9RTK1845917
10DOGANA1813146

Rankimet sipas FIFA

Fotot më të reja nga FIFA