Garat për kupë 2019

Rezultatet e xhiros së parë të ndeshjeve të garave për kupë – edicioni 2019, të zhvilluara më 07.12.2019:

Për ndeshjet gjysmëfinale u kuakifikuan këto ekipe:

  1. FSK,
  2. TEB,
  3. POLICIA, dhe
  4. TELEKOMI.

Në vazhdim u bë tërheqja e shortit dhe u caktuan çiftet gjysmëfinaliste, e që ishin:

  1. POLICIA – FSK, dhe
  2. TEB – TELEKOMI.

Rezultatet e ndeshjeve janë si në tabelë:

Siç po shihet edhe në tabelën më lartë, në finale u kualifikuan:

  1. POLICIA, dhe
  2. TEB.

Garat për Kupë - Ndeshj FINALE

DataNdeshjaOrari/RezultatiKomente
POLICIA vs TEB
  • Delegat: Isak Ejupi
  • Tekniku Medicinal: Milazim Vokshi

 

Kështu, ekipi i Policisë së Kosovës, u bë fitues i garave për kupë.

Në fund, kupën si dhe shpërblimin e paraparë prej 200.00€, ekipit fitues të këtyre garave, ia dorëzoi nënkryetari i Komitetit Ekzekutiv të Federatës, Isak Ejupi.

 

Prishtinë, më 07.12.2019

Posted in Garat për KUPËComments Off


Galeria

RTK_2019 2019_2 Policia_2019 Telekomi_2019

Stinori Pranveror 2019

PozEkipiNdFBHPikë
1POLICIA18160248
2FSK18160248
3TEB1893630
4MPB1892729
5B. EKONOMIKE1864822
6TELEKOMI18711022
7ATK1854919
8SH. KORREKTUES18601218
9RTK1845917
10DOGANA1813146

Rankimet sipas FIFA

Fotot më të reja nga FIFA