Futboll – Orari i Garave 2019

STINORI VJESHTOR:

STINORI PRANVEROR:

Rezultatet e ndeshjeve të xhiros së dhjetë (X), të zhvilluara më datë 27.06.2019, janë:

Për ndeshjen e xhiros së fundit, të zhvilluar më 27.06.2019, në mes të ekipeve TELEKOMI I KOSOVËS dhe MPB, ekipi i Telekomit ka ushtruar ankesë me preteks se në ekipin e MPB kanë luajtur dy lojtarë që nuk janë punëtorë të MPB-së. Administrata e Federatës është duke kompletuar dokumentacionin e nevojshëm lidhur me këtë rast dhe sapo ta ketë në dispozicion do të marrë vendim, me çka do të njoftohen palët në kontest, por edhe të gjithë Ju.

 

 

Posted in Orari i Garave dhe RezultatetComments Off


Galeria

Policia_2019 2019_1 Telekomi_2019 BankaEkonimike_2019

Stinori Pranveror 2019

PozEkipiNdFBHPikë
1POLICIA18160248
2FSK18160248
3TEB1893630
4MPB1892729
5B. EKONOMIKE1864822
6TELEKOMI18711022
7ATK1854919
8SH. KORREKTUES18601218
9RTK1845917
10DOGANA1813146

Rankimet sipas FIFA

Fotot më të reja nga FIFA