Basketboll – Garat për KUPË

Rezultati i  ndeshjes FINALE  te Kupes  e zhvilluara, me 27 .11.2014 :

 

Ndeshja       Finale   e   KUPËS-2014
AGJEN.NDËRKOMBËTAR 41:33 I P K O 27.11.2014 21:00

 

KOMENT:

 

  • Fitues i ndeshjes Finale KUPA 2014 është ekipi AGJENSIONI NDERKOMETAR

 

             Urime   ekipit  të  Agjensioni Ndërkombëtar…

 

Me zhvillimin e ndeshjes Finale të KUPES -2014 , u mbyllë Edicioni ne FSPK- ligen në disciplinen e Basketbollit për vitin  2014

 

————————————————————————————————————————–

 

 

Rezultati i  ndeshjeve 1/2  te Kupes  te zhvilluara, me 17 .11.2014 :

 

Rezultatet e ndeshjeve   1/2     Finale  të   KUPËS-2014
1.KUJTESA 36:49 2.AGJ.Nderkombetar        17.11.2014 21:00
3.IPKO 65:47 4.TEB        17.11.2014 22:00

 

————————————————————————————————————————–

 

 AGJENSIONI NDERKOMBETAR  dhe IPKO   takohen në ndeshjen FINALE të Kupës 2014, më 27.11.2014,(e enjte)

me fillim nga ora 21:00

 

Qiftete ndeshjes Finale Data: Ora
AGJEN.NDËRKOMBËTAR : I P K O 27.11.2014 21:00

Posted in Garat për KUPËComments Off

Basketboll PLAY-OFF 2014

 Rezultati i  ndeshjes  së dytë Finale  e Play-off-it, e zhvilluar, me 10 .11.2014 :

 

Ndeshja e  dytë  Finale e Play-offi-t   -2014
Qiftet Data: Ora
TEB 36:41   IPKO 10.11.2014 21:00

 

 

 Me fitoren në ndeshjen   e dytë  finale  e Play-offi-t ,përfundoi edicioni 2014 ne Basketboll.

 

 Ekipi  IPKO është fitues e FSPK  ligës në Basketboll  për  Edicionin 2014         

                               Urime      IPKO       

 

 Para zhvillimit të ndeshjes  së dytë finale te Play-offi-t, nga përfaqësuesit e ekipeve, është bërë  tërhjekja e shortit për garen e Kupës 2014,

 

Me short  u caktuan çiftet e ndeshjeve   1/2   finale të garave  te Kupës 2014, takohen:

 

Ndeshjet   1/2     Finale  të   KUPËS-2014
Qiftet Data: Ora
1.KUJTESA : 2.AGJEN.NDËRKOMBËTAR 17.11.2014 21:00
3.IPKO : 4.TEB        17.11.2014 22:00

 

————————————————————————————————————————–

 

Fituesit e ndeshjeve  1/2  finale takohen në ndeshjen FINALE të Kupës 2014, më 24.11.2014

Rezultati i e ndeshjes  së parë Finale  e Play-off-it, e zhvilluar, me 03.11.2014 :

 

Ndeshja e  parë  Finale e Play-offi-t   -2014
Qiftet Data: Ora
IPKO 43:38 TEB 03.11.2014 21:00

 

 Ndeshja e dytë  finale  e Play-offi-t ,  zhvillohet me 10.11.2014, takohen :

 

                              TEB  – IPKO     me fillim nga ora   21:00 

 

——————————————————————————————————-

Rezultatet e ndeshjeve  të Play-off-it, te zhvilluar, me 27.10.2014 :

  

Ndeshjet e Play-off-it
Qiftet Data: Ora
IPKO 68:29 KUJTESA 27.10.2014 21:00
AGJ. NDËRKOMBËTARE 45:57 TEB 27.10.2014 22:00
3. PTK e lire

 

————————————————————————————————————————–

 

 Ne finale te Play-offi-t janë plasuar ekipet IPKO dhe TEB

 

 Ne ndeshjen e parë   finale  te Play-off-it , e cila zhvillohet me 03.11.2014, takohen :

 

                              IPKO – TEB     me fillim nga ora   21:00  

Posted in Play-offComments Off

Orari i Garave (V) – Basketboll 2014


Match Score
March 24, 2014 9:00 pm
IPKO – Kujtesa
0 - 0 (AET)
March 24, 2014 10:00 pm
PTK – Agj. Nderkombtare
0 - 0 (AET)

 

 

Posted in Orari i Garave - Stinori VjeshtorComments Off

Orari i Garave – Basketboll 2014


Match Score
March 24, 2014 9:00 pm
IPKO – Kujtesa (Report)
55 - 22
March 24, 2014 10:00 pm
PTK – Agj. Nderkombtare
26 - 65

 

 

Posted in Orari i Garave - Stinori PranverorComments Off

Galeria

2019_2 Policia_2019 Telekomi_2019 BankaEkonimike_2019

Stinori Pranveror 2019

PozEkipiNdFBHPikë
1POLICIA18160248
2FSK18160248
3TEB1893630
4MPB1892729
5B. EKONOMIKE1864822
6TELEKOMI18711022
7ATK1854919
8SH. KORREKTUES18601218
9RTK1845917
10DOGANA1813146

Rankimet sipas FIFA

Fotot më të reja nga FIFA