Turneu “28 Nëntori” në PINGPONG

F T E S Ë

Për pjesëmarrje në turneun në PINGPONG
“28 Nëntori”

Organizator:             FEDERATA SPORTIVE E PUNËTORËVE TË KOSOVËS,
xxxxxxxxxxxXXxxxxxxxxme përkrahje nga FEDERATA E PINGPONG-ut TË KOSOVËS
Pjesëmarrës:          Punëtorë të institucioneve dhe kompanive nga Kosova
Data dhe ora:           26.11.2018, ora 18.
Vendi:                         Salla e Federatës për PINGPONG, Pallati i Rinisë dhe Sporteve, Prishtinë
Sistemi i garave:     Individual, dhe varet nga numri i pjesëmarrësve.
Shpërblimet:        

 • Vendi i I-rë:   60.00 € dhe kupa
 • Vendi i II-të: 50.00 €,
 • Vendi i III-të: 40.00 €.

Vëni re:

 • Kërkohet nga secili pjesëmarrës të sjell me vete rekuizitat e lojës (raketat).
 • Topat i siguron organizatori.
 • Afati për paraqitje: 23.11.2018, ora 12:00.

Personi për kontakt: Mentor SHABANI, mob.: 044/677-888

Prishtinë, 01.11.2018                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Për Federatën:
Sefedin SEFAJ, sekretar

Posted in 2018, 3. LajmetComments Off

TURNIR – 9 Prill

F T E S Ë

 

Të nderuar anëtarë të Federatës, ish anëtarë, si dhe institucione dhe kompani të ndryshme.

Ju njoftojmë se Federata Sportive e Punëtorëve të Kosovës (FSPK), në nderim të 9 Prillit, Ditës së miratimit të Kushtetutes, organizon turneun në:

 • FUTBOLL TË VOGËL,
 • “STREETBALL”,
 • SHAH, dhe
 • PING-PONG, 

Organizimi bëhet për të dy gjinitë, femra dhe meshkuj.

Pjesëmarrja është pa pagesë.

Të drejtë pjesëmarrjeje kanë institucione e kompani të ndryshme.

Institucion/kompani, mund të prezentohet edhe me dy apo më shumë ekipe në disiplinën e njejtë sportive.

Në disiplinën e futbollit, ekipi duhet të paraqitet me listen prej 10 lojtarëve, kurse në “Streetball” me 4.

Në disiplinën Ping-pong dhe Shah, numri i pjesëmarrësve, nuk është i limituar.

Garat në disiplinën SHAH dhe PING-PONG, do të zhvillohen sipas sistemit individual.

 • Afati për paraqitje për Ping-Pong dhe Shah, është deri më 03.04.2015, ora 15:00.
 • Afati për paraqitje për Futboll dhe “Streetball”, është deri më 10.04.2015, ora 15:00.

 

Paraqitja bëhet në e-mail adresen e Federatës: federatasportive@gmail.com ose në nr. 044/157-527

 

Garat do të mbahen në Prishtinë, në lokacionet dhe sipas orarit të mëposhtëm:
Më 04.04.2015:

 • PING-PONG, Pallati i Rinisë e Sporteve, salla PING-PONG-ut, me fillim në ora 13:00.
 • SHAH, Pallati i Rinisë e Sporteve, salla e SHAH-ut, me fillim në ora 14:00. 

 

Më 11.04.2015:

 • FUTBOLL, fusha “PRINC-i”, në Arbëri (ish Dragodan), me fillim në ora 10:00.
 • “STREETBALL”, fusha në Gërmi, me fillim në ora 11:00.

 

Në fund të turneut, Federata ka planifikuar të ndanë edhe shpërblime.

Posted in 2018, 2018, 2018, 3. LajmetComments Off

Turnir në PING-PONG “PRISHTINA OPEN 2011”

Për nder të dyvjetorit të themelimit të saj, Federata Sportive e Punëtoreve të Kosovës, në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve, më 12 Nëntor 2011, organizoi turnir në PING-PONG, “PRISHTINA OPEN 2011”.

Në këtë turne të PING-PONG-ut, murrën pjesë dhe garuan 4 (katër) ekipe:

 1. Posta dhe Telekomi i Kosovës,
 2. Dogana e Kosovës,
 3. Banka TEB, dhe
 4. Banka Qendrore e Kosovës.

Rezultatet e arritura:

 

* Dogana e Kosovës - Banka TEB 3:1
* Posta dhe Telekomi i Kosovës - Banka  Qendrore e Kosoves 3:1
* Banka TEB - Banka Qendrore e Kosoves 3:1 ndeshja për vendin e tretë
* Posta dhe Telekomi i Kosovës - Doganat e Kosoves 3:1 ndeshja finale

————————————————————————————————————————–

Në fund të garave, renditja përfundimtare në tabelë ishte:

 • Vendi i parë i takoi ekipit të PTK-ës ,
 • Vendi i dytë i takoi ekipit të Doganës së Kosovës
 • Vendi i tretë i takoi ekipit të Bankës TEB.

Fituesi i turneut “PRISHTINA OPEN 2011”, ekipi i PTK-ës, nga kryetari i Federatës, z.Ismail Sadiku, u shpërblye me kupë.

Prishtinë, 12.11.2011

Posted in 2011Comments Off

Nuk ka te dhena

Nuk ka te dhena per momentin!

Posted in 2011, 2011, 2011, 2011, 2011, 2012, 2012, 2012, 2012, 2013, 2013, 2013, 2014, 2014, 2014, 2015, 2015, 2016, 2016, 2016, 2016, 9. VolejbollComments (50)


Galeria

Telekomi_2019 BankaEkonimike_2019 2019_1 RTK_2019

Stinori Pranveror 2019

PozEkipiNdFBHPikë
1POLICIA18160248
2FSK18160248
3TEB1893630
4MPB1892729
5B. EKONOMIKE1864822
6TELEKOMI18711022
7ATK1854919
8SH. KORREKTUES18601218
9RTK1845917
10DOGANA1813146

Rankimet sipas FIFA

Fotot më të reja nga FIFA