Turnir në PING-PONG “PRISHTINA OPEN 2011”

Për nder të dyvjetorit të themelimit të saj, Federata Sportive e Punëtoreve të Kosovës, në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve, më 12 Nëntor 2011, organizoi turnir në PING-PONG, “PRISHTINA OPEN 2011”.

Në këtë turne të PING-PONG-ut, murrën pjesë dhe garuan 4 (katër) ekipe:

  1. Posta dhe Telekomi i Kosovës,
  2. Dogana e Kosovës,
  3. Banka TEB, dhe
  4. Banka Qendrore e Kosovës.

Rezultatet e arritura:

 

* Dogana e Kosovës - Banka TEB 3:1
* Posta dhe Telekomi i Kosovës - Banka  Qendrore e Kosoves 3:1
* Banka TEB - Banka Qendrore e Kosoves 3:1 ndeshja për vendin e tretë
* Posta dhe Telekomi i Kosovës - Doganat e Kosoves 3:1 ndeshja finale

————————————————————————————————————————–

Në fund të garave, renditja përfundimtare në tabelë ishte:

  • Vendi i parë i takoi ekipit të PTK-ës ,
  • Vendi i dytë i takoi ekipit të Doganës së Kosovës
  • Vendi i tretë i takoi ekipit të Bankës TEB.

Fituesi i turneut “PRISHTINA OPEN 2011”, ekipi i PTK-ës, nga kryetari i Federatës, z.Ismail Sadiku, u shpërblye me kupë.

Prishtinë, 12.11.2011

Posted in 2011Comments Off

Nuk ka te dhena

Nuk ka te dhena per momentin!

Posted in 2011, 2011, 2011, 2011, 2011, 2012, 2012, 2012, 2012, 2013, 2013, 2013, 2014, 2014, 2014, 2015, 2015, 2016, 2016, 2016, 2016, 9. VolejbollComments (50)


Galeria

Telekomi_2019 2019_1 Policia_2019 BankaEkonimike_2019

Stinori Pranveror 2019

PozEkipiNdFBHPikë
1POLICIA18160248
2FSK18160248
3TEB1893630
4MPB1892729
5B. EKONOMIKE1864822
6TELEKOMI18711022
7ATK1854919
8SH. KORREKTUES18601218
9RTK1845917
10DOGANA1813146

Rankimet sipas FIFA

Fotot më të reja nga FIFA