Turniri në SHAH “PRISHTINA OPEN 2011”

Për nder të dyvjetorit të themelimit të saj, Federata Sportive e Punëtoreve të Kosovës, në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve, më 12 Nëntor 2011, organizoi turnir në SHAH, “PRISHTINA OPEN 2011”.

Në këtë turne të SHAH-ut, murrën pjesë dhe garuan 6 (gjashtë) ekipe:

1. EXPIK,

2. SHPETA,

3. NLB Banka,

4. POLICIA E KOSOVES,

5. POSTA dhe TELEKOMI I KOSOVES,

6. BANKA QENDRORE E KOSOVES.

Rezultatet ne Shah:

Xhiroja e I-re

Policia         :  NLB         2:2

Expik          :  PTK         4:0

Shpeta        :  BQK        4:0

Xhjiroja e II-te

NLB            :  BQK        4:0

PTK            :  Shpeta    0:4

Policia        :  Expik    1.5:2.5

Xhiroja e III-te

Shpeta       :  NLB         1:3

BQK           :  Expik       0:4

PTK           :  Policia      1:3

Xhjiroja e IV-te

NLB           :   PTK        2:2

Policia       :   BQK        3:1

Expik         :   Shpeta   2:2

xhiroja e V-te

Expik        :  NLB         3:1

BQK         :  PTK         1:3

Shpeta     :  Policia      4:1

Pas zhvillimit të gjashtë xhirove, tabela ka këtë renditje:

1. EXPIK-u                      4.5 pikë

2. SHPETA                       3.5 pikë

3. NLB                             3.0 pikë

4. POLICIA e KOS.          2.5 pikë

5. PTK                             1.5 pikë

6. BQK                             0.0 pikë

Fituesi i turneut “PRISHTINA OPEN 2011”, ekipi i EXPIK-ut, nga kryetari i Federatës, z.Ismail Sadiku, u shpërblye me kupë.

Prishtinë, 12.11.2011

Posted in 2011Comments Off

Nuk ka te dhena

Nuk ka te dhena per momentin!

Posted in 2011, 2011, 2011, 2011, 2011, 2012, 2012, 2012, 2012, 2013, 2013, 2013, 2014, 2014, 2014, 2015, 2015, 2016, 2016, 2016, 2016, 9. VolejbollComments (50)


Galeria

BankaEkonimike_2019 Telekomi_2019 RTK_2019 Policia_2019

Stinori Pranveror 2019

PozEkipiNdFBHPikë
1POLICIA18160248
2FSK18160248
3TEB1893630
4MPB1892729
5B. EKONOMIKE1864822
6TELEKOMI18711022
7ATK1854919
8SH. KORREKTUES18601218
9RTK1845917
10DOGANA1813146

Rankimet sipas FIFA

Fotot më të reja nga FIFA