Turneu “28 Nëntori – Dita e Flamurit” në SHAH

F T E S Ë

Për pjesëmarrje në turneun në SHAH
“28 Nëntori – Dita e Flamurit”

Organizator:             FEDERATA SPORTIVE E PUNËTORËVE TË KOSOVËS
Data dhe ora:           23 Nëntor 2019, ora 10:30.
Vendi:                       Hotel GRAND, Prishtinë
Sistemi i garave:      9 Xhiro / 15 min., sipas rregullave të FIDE-s

Shpërblimet :

 • Vendi i I-rë:      150.00  € dhe kupa,
 • Vendi i II-të:     120.00 €,
 • Vendi i III-të:    100.00 €,
 • Vendi i IV-të:     70.00   €,
 • Vendi i V-të:      50.00   €,
 • Vendi i VI-të:    30.00   €,
 • Rtg. ≤ 2100:      20.00   €,
 • Rtg. ≤ 1900:      20.00   €.

Veni re:  Garniturat e shahut të sillen me veti.

Personi për kontakt:

 • Nuridin Hyseni: 044/165-585, dhe
 • Sefedin Sefaj:…: 049/503-901

Prishtinë, 08.11.2019                                                 Për FSPK:

Sefedin SEFAJ, sekretar

Turneu “28 Nëntori – Dita e Flamurit” në BASKETBOLL/STREETBALL

F T E S Ë

Për pjesëmarrje në turneun në BASKETBOLL/STREETBALL
“28 Nëntori – Dita e Flamurit”

Organizator:                     FEDERATA SPORTIVE E PUNËTORËVE TË KOSOVËS
Pjesëmarrës:                    Punëtorë të institucioneve dhe kompanive nga Kosova
Data dhe ora:                   23 Nëntor 2019, ora 11
Vendi:                                Salla e shkollës “Don Bosko”, Prishtinë
Sistemi i garave:              Përcaktohet pas mbylljes së afatit për paraqitje
sepse varet nga numri i pjesëmarrësve.

Shpërblimet:

 • Vendi i I-rë: 150.00 € dhe kupa
 • Vendi i II-të: 100.00 €,
 • Vendi i III-të: 50.00 €.

Vëni re:

 • Afati për paraqitje: 22.11.2019, para orës 12:00.
 • Hedhja e shortit do të bëhet më 23.11.2019, në ora 10:30.

Personat për kontakt:

 • Shpend Maxhera: 045/955-355,
 • Krenar Çela:…….: 046/199-555, dhe
 • Pjetër Doda:…….: 049/700-413

Prishtinë, 08.11.2019                                             Për Federatën:

Sefedin SEFAJ, sekretar

Turneu “28 Nëntori – Dita e Flamurit” ne Futboll të vogël

F T E S Ë

Për pjesëmarrje në turneun në FUTBOLL të vogël  “28 Nëntori – Dita e Flamurit”

Organizator:                 FEDERATA SPORTIVE E PUNËTORËVE TË KOSOVËS
Pjesëmarrës:                Punëtorë të institucioneve dhe kompanive nga Kosova
Data dhe ora:               23 Nëntor 2019, ora 10
Vendi:                           Salla e F.S.“PRINCE”, Arbëri, Prishtinë
Sistemi i garave:          Varet nga numri i pjesëmarrësve.

Shpërblimet:

 • Vendi i I-rë: 300.00 € dhe kupa
 • Vendi i II-të: 200.00 €,
 • Vendi i III-të: 100.00 €.

Vëni re:

 • Afati për paraqitje: 20.11.2019, para orës 12:00.
 • Hedhja e shortit do të bëhet më 23.11.2019, në ora 09:30.

Personat për kontakt:
Isak EJUPI:…..: 044/162-355,dhe
Alban Krasniqi: 045/777-755 ose 049/904-073

Prishtinë, 08.11.2019                                            Për Federatën:

 Sefedin SEFAJ, sekretar

Njoftim CSIT

Sot (18 tetor 2019), në Romë të Italisë, Konfederata Botërore e Sportistëve Punëtorë/Amatorë (CSIT), ka zhvilluar punimet e ditës së tretë. Aty po marrin pjesë edhe përfaqësuesit e FSPK, Shpend Maxhera dhe Krenar Çela. Rreth ores 16, është trajtuar edhe aplikacioni i FSPK për pranim. Vendimi për pranim ka qenë pa asnjë votë kundër. Urojmë dhe falenderojmë të gjithë ata që kanë dhënë kontribut.

Gjatë punimeve të këtij Kongresi, është bër zgjedhja e Presidentit, me ç’rast, Bruno Molea është rizgjedhur për President-urime!

Po ashtu, është vendos që garat e vitit 2021, të mbahen në Zagreb të Kroacisë. Do të punojmë shumë dhe shpresojmë që të gjitha strukturat e Federatës do të angazhohen maksimalisht për tu përgatitur për të marrë pjesë në këtë Olimpiadë të sportistëve punëtorë.

Nuk dijmë të ndalemi! Kemi shumë punë për të bërë. Vazhdojmë tutje.

CIST_1 CIST_2 CIST_3