Category: 4. Foto Galeria

Foto Galeria

Qershor 2023. Foto nga Ekipet ne Ligen e Basketbollit dhe Futbollit:

Fillimi i gareve te stinorit pranveror 2023:

Fillimi i gareve te stinorit pranveror 2019:

Foto gjatë Muajit Prill 2018:

Fillimi i gareve te stinorit pranveror 2018:

Në ndeshjen finale të garave për kupë, ekipi i Policisë së Kosovës pasi mundi ekipin e Hekurudhave të Kosovës me rezultat 4:1, përveç titullit të kampionit, fitoi edhe në garat për kupë, dhe me meritë mori edhe kupën e këtyre garave. URIME!:

Momente nga shpallja kampion i ekipit të Policisë së Kosovës dhe marrja e kupës së kampionit:

Foto 3 Nentor 2017

1 minutë heshtje për z. Shemsi Humolli:

Ndeshjet e zhvilluara me 4 Maj 2017:

Ndeshjet e zhvilluara me 27 Prill 2017:

[Not a valid template]Foto nga Bullgaria

Raiffeisen Bank

Sherbimi Policor i Kosoves

TEB J.S.C