Category: 6. Basketboll

Turneu “28 Nëntori” në BASKETBOLL

F T E S Ë

 Për pjesëmarrje në turneun në BASKETBOLL/STREETBALL

“28 Nëntori”

 

Organizator:        FEDERATA SPORTIVE E PUNËTORËVE TË KOSOVËS
Pjesëmarrës:       Punëtorë të institucioneve dhe kompanive nga Kosova
 
Data dhe ora:      24 Nëntor 2018, ora 11
Vendi:                    Salla e shkollës fillore “Ismail Qemali”, Prishtinë
 
Sistemi i garave: Përcaktohet pas mbylljes së afatit për paraqitje sepse varet nga numri i pjesëmarrësve.
 
 
Shpërblimet:

 • Vendi i I-rë:  120.00 € dhe kupa
 • Vendi i II-të: 100.00 €,
 • Vendi i III-të:  80.00 €.

Vëni re:

 • Afati për paraqitje: 22.11.2018, para orës 12:00.
 • Hedhja e shortit do të bëhet më 24.11.2018, në ora 10:30.

Personi për kontakt: Pjetër DODA, mob.: 049/700-413

Prishtinë, 01.11.2018                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Për Federatën:
Sefedin SEFAJ, sekretar

TURNIR – 9 Prill

F T E S Ë

 

Të nderuar anëtarë të Federatës, ish anëtarë, si dhe institucione dhe kompani të ndryshme.

Ju njoftojmë se Federata Sportive e Punëtorëve të Kosovës (FSPK), në nderim të 9 Prillit, Ditës së miratimit të Kushtetutes, organizon turneun në:

 • FUTBOLL TË VOGËL,
 • “STREETBALL”,
 • SHAH, dhe
 • PING-PONG, 

Organizimi bëhet për të dy gjinitë, femra dhe meshkuj.

Pjesëmarrja është pa pagesë.

Të drejtë pjesëmarrjeje kanë institucione e kompani të ndryshme.

Institucion/kompani, mund të prezentohet edhe me dy apo më shumë ekipe në disiplinën e njejtë sportive.

Në disiplinën e futbollit, ekipi duhet të paraqitet me listen prej 10 lojtarëve, kurse në “Streetball” me 4.

Në disiplinën Ping-pong dhe Shah, numri i pjesëmarrësve, nuk është i limituar.

Garat në disiplinën SHAH dhe PING-PONG, do të zhvillohen sipas sistemit individual.

 • Afati për paraqitje për Ping-Pong dhe Shah, është deri më 03.04.2015, ora 15:00.
 • Afati për paraqitje për Futboll dhe “Streetball”, është deri më 10.04.2015, ora 15:00.

 

Paraqitja bëhet në e-mail adresen e Federatës: federatasportive@gmail.com ose në nr. 044/157-527

 

Garat do të mbahen në Prishtinë, në lokacionet dhe sipas orarit të mëposhtëm:
Më 04.04.2015:

 • PING-PONG, Pallati i Rinisë e Sporteve, salla PING-PONG-ut, me fillim në ora 13:00.
 • SHAH, Pallati i Rinisë e Sporteve, salla e SHAH-ut, me fillim në ora 14:00. 

 

Më 11.04.2015:

 • FUTBOLL, fusha “PRINC-i”, në Arbëri (ish Dragodan), me fillim në ora 10:00.
 • “STREETBALL”, fusha në Gërmi, me fillim në ora 11:00.

 

Në fund të turneut, Federata ka planifikuar të ndanë edhe shpërblime.

Basketboll – Garat për KUPË

Rezultati i  ndeshjes FINALE  te Kupes  e zhvilluara, me 27 .11.2014 :

 

Ndeshja       Finale   e   KUPËS-2014
AGJEN.NDËRKOMBËTAR 41:33 I P K O 27.11.2014 21:00

 

KOMENT:

 

 • Fitues i ndeshjes Finale KUPA 2014 është ekipi AGJENSIONI NDERKOMETAR

 

             Urime   ekipit  të  Agjensioni Ndërkombëtar…

 

Me zhvillimin e ndeshjes Finale të KUPES -2014 , u mbyllë Edicioni ne FSPK- ligen në disciplinen e Basketbollit për vitin  2014

 

————————————————————————————————————————–

 

 

Rezultati i  ndeshjeve 1/2  te Kupes  te zhvilluara, me 17 .11.2014 :

 

Rezultatet e ndeshjeve   1/2     Finale  të   KUPËS-2014
1.KUJTESA 36:49 2.AGJ.Nderkombetar        17.11.2014 21:00
3.IPKO 65:47 4.TEB        17.11.2014 22:00

 

————————————————————————————————————————–

 

 AGJENSIONI NDERKOMBETAR  dhe IPKO   takohen në ndeshjen FINALE të Kupës 2014, më 27.11.2014,(e enjte)

me fillim nga ora 21:00

 

Qiftete ndeshjes Finale Data: Ora
AGJEN.NDËRKOMBËTAR : I P K O 27.11.2014 21:00

Basketboll PLAY-OFF 2014

 Rezultati i  ndeshjes  së dytë Finale  e Play-off-it, e zhvilluar, me 10 .11.2014 :

 

Ndeshja e  dytë  Finale e Play-offi-t   -2014
Qiftet Data: Ora
TEB 36:41   IPKO 10.11.2014 21:00

 

 

 Me fitoren në ndeshjen   e dytë  finale  e Play-offi-t ,përfundoi edicioni 2014 ne Basketboll.

 

 Ekipi  IPKO është fitues e FSPK  ligës në Basketboll  për  Edicionin 2014         

                               Urime      IPKO       

 

 Para zhvillimit të ndeshjes  së dytë finale te Play-offi-t, nga përfaqësuesit e ekipeve, është bërë  tërhjekja e shortit për garen e Kupës 2014,

 

Me short  u caktuan çiftet e ndeshjeve   1/2   finale të garave  te Kupës 2014, takohen:

 

Ndeshjet   1/2     Finale  të   KUPËS-2014
Qiftet Data: Ora
1.KUJTESA : 2.AGJEN.NDËRKOMBËTAR 17.11.2014 21:00
3.IPKO : 4.TEB        17.11.2014 22:00

 

————————————————————————————————————————–

 

Fituesit e ndeshjeve  1/2  finale takohen në ndeshjen FINALE të Kupës 2014, më 24.11.2014

Rezultati i e ndeshjes  së parë Finale  e Play-off-it, e zhvilluar, me 03.11.2014 :

 

Ndeshja e  parë  Finale e Play-offi-t   -2014
Qiftet Data: Ora
IPKO 43:38 TEB 03.11.2014 21:00

 

 Ndeshja e dytë  finale  e Play-offi-t ,  zhvillohet me 10.11.2014, takohen :

 

                              TEB  – IPKO     me fillim nga ora   21:00 

 

——————————————————————————————————-

Rezultatet e ndeshjeve  të Play-off-it, te zhvilluar, me 27.10.2014 :

  

Ndeshjet e Play-off-it
Qiftet Data: Ora
IPKO 68:29 KUJTESA 27.10.2014 21:00
AGJ. NDËRKOMBËTARE 45:57 TEB 27.10.2014 22:00
3. PTK e lire

 

————————————————————————————————————————–

 

 Ne finale te Play-offi-t janë plasuar ekipet IPKO dhe TEB

 

 Ne ndeshjen e parë   finale  te Play-off-it , e cila zhvillohet me 03.11.2014, takohen :

 

                              IPKO – TEB     me fillim nga ora   21:00