Category: Futboll 2015

Orari i Garave – Futboll 2015 – Stinori Vjeshtor

Ndeshjet e zhvilluara  me 19 Nëntor 2015:


Match Score
November 19, 2015 7:00 pm
HEKURUDHAT – FSK
1 - 3

_____________________________________________________________________________________

Ndeshjet e zhvilluara  me 12 Nëntor 2015:


Match Score
November 12, 2015 7:00 pm
FSK – MPB
3 - 3
November 12, 2015 7:45 pm
KUJTESA – HEKURUDHAT
0 - 3
November 12, 2015 8:30 pm
HY-ECO – S.C.-JYSK
0 - 3
November 12, 2015 9:45 pm
RBKO – POLICIA
3 - 0
November 12, 2015 9:45 pm
RBKO – HEKURUDHAT
2 - 4

_____________________________________________________________________________________

Ndeshjet e zhvilluara  me 5 Nëntor 2015:


Match Score
November 5, 2015 7:45 pm
HY-ECO – KUJTESA
0 - 3
November 5, 2015 8:30 pm
FSK – POLICIA
3 - 0
November 5, 2015 9:15 pm
MPB – S.C.-JYSK
9 - 3

_____________________________________________________________________________________

Ndeshjet e zhvilluara  me 29 Tetor 2015:


Match Score
October 29, 2015 7:00 pm
HEKURUDHAT – HY-ECO
3 - 0
October 29, 2015 7:45 pm
FSK – RBKO
10 - 1
October 29, 2015 8:30 pm
MPB – KUJTESA
3 - 0
October 29, 2015 9:15 pm
S.C.-JYSK – POLICIA
3 - 0

_____________________________________________________________________________________

Ndeshjet e zhvilluara  me 22 Tetor 2015:


Match Score
October 22, 2015 7:00 pm
RBKO – MPB
5 - 5
October 22, 2015 7:45 pm
POLICIA – HEKURUDHAT
0 - 3
October 22, 2015 8:30 pm
HY-ECO – FSK
1 - 1
October 22, 2015 9:15 pm
KUJTESA – S.C.-JYSK
0 - 3

_____________________________________________________________________________________

Ndeshjet e zhvilluara  me 15 Tetor 2015:


Match Score
October 15, 2015 7:00 pm
POLICIA – KUJTESA
0 - 0
October 15, 2015 7:45 pm
MPB – HY-ECO
2 - 5
October 15, 2015 9:15 pm
S.C.-JYSK – RBKO
3 - 2

_____________________________________________________________________________________

Ndeshjet e zhvilluara  me 1 Tetor 2015:


Match Score
October 1, 2015 7:00 pm
HEKURUDHAT – MPB
2 - 0
October 1, 2015 7:45 pm
KUJTESA – RBKO
7 - 3
October 1, 2015 8:30 pm
POLICIA – HY-ECO
2 - 2
October 1, 2015 9:15 pm
S.C.-JYSK – FSK
0 - 3

_____________________________________________________________________________________

Ndeshjet e zhvilluara  me 17 Shtator 2015:


Match Score
September 17, 2015 7:00 pm
RBKO – HY-ECO
0 - 0
September 17, 2015 7:45 pm
POLICIA – MPB
0 - 0
September 17, 2015 8:15 pm
HEKURUDHAT – S.C.-JYSK
9 - 4
September 17, 2015 8:30 pm
KUJTESA – FSK
0 - 3

Futboll: Garat për KUPË 2015

Fituesi i ndeshjes I-rë  dhe Fituesi i ndeshjes II-të, u takuan  ne Finale te Kupes 2015:

Garat për Kupë
Xhiroja e dytë – ndeshjet gjysëmfinale
Qiftet Data: Ora
 FSK 3 : 2  MPB 26.11.2015 21:00

Garat e Kupes ndeshjet 1/2 finale dhe ndeshja finale  zhvillohen, më 26.11.2015.  dhe  takohen

Garat për Kupë
Xhiroja e dytë – ndeshjet gjysëmfinale
Qiftet Data: Ora
 FSK 4 : 3  KUJTESA 26.11.2015 19:00
 HEKURUDHA 2 : 7  MPB 26.11.2015 20:00

 

Rezultatet e Ndeshjeve   të  xhirosë  së I-rë të Kupës së Kosovës të zhvilluara  me 28.05.2015

Xhiroja e parë e garave për Kupë    
Qiftet     Data: Ora
S.C.JUSK 0:3 FSK 28.05.2015 19:00
KUJTESA 7:5 RBKO 28.05.2015 19:45
MPB 1:3 POLICIA 28.05.2015 20:30
HEKURUDHA 5:2 HY ECO 28.05.2015 21:15
Vëzhgues: Naim Gerbeshi

 

Komente: 

  • Në ndeshjen FINALE të Kupës  u takuan  FSK-MPB, me rezultat 3:2 fitoi ekipi i FSK-ës 
  • Ekipi i FSK –ës, shpallet fitues i garave tëKupës së Kosovës  për vitin 2015  në organizim të FSPK-ës. 

Urime,  ekipit te FSK-ës

  • Me zhvillimin  e ndeshjeve  1/2  finale dhe ndeshjes Finale,përfunduan garat e FSPK ligës  në futboll të vogël  për Edicionin 2015 .

 

Prishtine, më 26.11.2015

Futboll 2015

Renditja Tabelare

Pos   Team Pld W T L GoalsDiff Pts
1 FSK 14 10 3 1 51:15+36 33
2 HEKURUDHAT 14 9 3 2 41:23+18 30
3 MPB 14 5 4 5 38:380 19
4 HY-ECO 14 5 4 5 28:33-5 19
5 POLICIA 14 5 3 6 39:31+8 18
6 KUJTESA 14 5 1 8 40:44-4 16
7 S.C.-JYSK 14 4 1 9 38:62-24 13
8 RBKO 14 2 3 9 34:63-29 9

Renditja Tabelare ne fund te sezonit Pranveror

Pos   Team Pld W T L GoalsDiff Pts
1 FSK 7 5 1 1 25:9+16 16
2 POLICIA 7 5 0 2 37:17+20 15
3 HY-ECO 7 4 1 2 20:19+1 13
4 HEKURUDHAT 7 3 3 1 16:14+2 12
5 MPB 7 3 1 3 16:20-4 10
6 KUJTESA 7 3 0 4 30:29+1 9
7 RBKO 7 1 1 5 18:34-16 4
8 S.C.-JYSK 7 0 1 6 19:39-20 1

Orari i Garave – Futboll 2015

Ndeshjet e zhvilluara  me 21 Maj 2015:


Match Score
May 21, 2015 7:00 pm
FSK – HEKURUDHAT
0 - 0
May 21, 2015 7:45 pm
HEKURUDHAT – POLICIA
1 - 5

_____________________________________________________________________________________

Ndeshjet e zhvilluara  me 14 Maj 2015:


Match Score
May 14, 2015 7:00 pm
MPB – HEKURUDHAT
1 - 2
May 14, 2015 7:45 pm
FSK – S.C.-JYSK
7 - 2
May 14, 2015 8:30 pm
HEKURUDHAT – KUJTESA
5 - 4

_____________________________________________________________________________________

Ndeshjet e zhvilluara  me 7 Maj 2015:


Match Score
May 7, 2015 7:00 pm
S.C.-JYSK – HEKURUDHAT
2 - 2
May 7, 2015 7:45 pm
HY-ECO – MPB
2 - 2
May 7, 2015 8:30 pm
HEKURUDHAT – RBKO
0 - 0

_____________________________________________________________________________________

Ndeshjet e zhvilluara  me 30 Prill 2015:


Match Score
April 30, 2015 7:00 pm
HY-ECO – HEKURUDHAT
2 - 6
April 30, 2015 7:45 pm
RBKO – FSK
2 - 7
April 30, 2015 8:30 pm
KUJTESA – MPB
2 - 3
April 30, 2015 9:15 pm
POLICIA – S.C.-JYSK
10 - 2

_____________________________________________________________________________________

Ndeshjet e zhvilluara  me 23 Prill 2015:


Match Score
April 23, 2015 7:45 pm
S.C.-JYSK – KUJTESA
6 - 10
April 23, 2015 8:30 pm
MPB – RBKO
5 - 4
April 23, 2015 9:15 pm
FSK – HY-ECO
2 - 1

_____________________________________________________________________________________

Ndeshjet e zhvilluara me 16 Prill 2015:


Match Score
April 16, 2015 8:30 pm
RBKO – S.C.-JYSK
4 - 3
April 16, 2015 9:15 pm
KUJTESA – POLICIA
2 - 8

_____________________________________________________________________________________

Ndeshjet e zhvilluara  me 9 Prill 2015:


Match Score
April 9, 2015 7:45 pm
POLICIA – RBKO
6 - 3
April 9, 2015 8:30 pm
S.C.-JYSK – HY-ECO
3 - 4
April 9, 2015 9:15 pm
MPB – FSK
0 - 4

_____________________________________________________________________________________

Ndeshjet e zhvilluara  me 2 Prill 2015:


Match Score
April 2, 2015 8:30 pm
HY-ECO – POLICIA
2 - 1
April 2, 2015 9:15 pm
RBKO – KUJTESA
2 - 8

_____________________________________________________________________________________

Ndeshjet e zhvilluara  me 26 Mars 2015:


Match Score
March 26, 2015 7:45 pm
KUJTESA – HY-ECO
2 - 4
March 26, 2015 8:30 pm
POLICIA – FSK
2 - 4
March 26, 2015 9:15 pm
S.C.-JYSK – MPB
1 - 2

_____________________________________________________________________________________

Ndeshjet e zhvilluara me 19 Mars 2015:


Match Score
March 19, 2015 7:00 pm
HY-ECO – RBKO
5 - 3
March 19, 2015 7:45 pm
MPB – POLICIA
3 - 5
March 19, 2015 8:30 pm
FSK – KUJTESA
1 - 2