Category: Orari i Garave dhe Rezultatet

Futboll – Stinori 2024

Futboll – Orari i Garave 2024

FUtboll 2024 – Stinori Pranveror

Rezultatet e ndeshjeve të xhiros së katër (IV) - të zhvilluara më datë: 09.05.2024, janë: