Category: Orari i Garave dhe Rezultatet

Orari i garave dhe rezultatet 2023 – Basketboll

Basketboll – Orari i Garave dhe Rezultatet 2023

Basketboll 2023 – Stinori Pranveror

Çiftet e ndeshjeve të xhiros së nëntë (IX), që do të zhvillohen më datë: 27.06.2023, janë:

Match Score
June 27, 2023 7:00 pm
AVOKATËT – IPKO
-:-
June 27, 2023 8:00 pm
BKT – RBKO
-:-
June 27, 2023 9:00 pm
STOMATOLOGËT – MERIDIAN
-:-
June 27, 2023 10:00 pm
BAKERTILLY – TEB
-:-

Rezultatet e ndeshjeve të xhiros së tetë (VIII), të zhvilluara më datë: 21.06.2023, janë:

Match Score
June 21, 2023 7:00 pm
TEB – STOMATOLOGËT
28 - 60
June 21, 2023 8:00 pm
MERIDIAN – BKT
38 - 84
June 21, 2023 9:00 pm
RBKO – AVOKATËT
55 - 37
June 21, 2023 10:00 pm
IPKO – DUKAGJINI GROUP
47 - 42

Rezultatet  e ndeshjeve të xhiros së shtatë (VII), të zhvilluara më datë: 14.06.2023, janë:

Match Score
June 14, 2023 7:00 pm
DUKAGJINI GROUP – RBKO
45 - 50
June 14, 2023 8:00 pm
AVOKATËT – MERIDIAN
64 - 53
June 14, 2023 9:00 pm
BKT – TEB
74 - 54
June 14, 2023 10:00 pm
STOMATOLOGËT – BAKERTILLY
75 - 20

Rezultatet e ndeshjeve të xhiros së gjashtë (VI), të zhvilluara më datë: 07.06.2023, janë:

Match Score
June 7, 2023 7:00 pm
BAKERTILLY – BKT
-:-
June 7, 2023 8:00 pm
TEB – AVOKATËT
40 - 45
June 7, 2023 9:00 pm
MERIDIAN – DUKAGJINI GROUP
53 - 62
June 7, 2023 10:00 pm
RBKO – IPKO
62 - 53

Rezultatet  e ndeshjeve të xhiros së pestë (V), të zhvilluara më datë: 31.05.2023, janë:

Match Score
May 31, 2023 7:00 pm
IPKO – MERIDIAN
45 - 49
May 31, 2023 8:00 pm
DUKAGJINI GROUP – TEB
50 - 37
May 31, 2023 9:00 pm
AVOKATËT – BAKERTILLY
64 - 46
May 31, 2023 10:00 pm
BKT – STOMATOLOGËT
49 - 47

Rezultatet e ndeshjeve të xhiros së katër (IV), të zhvilluara më datë: 24.05.2023, janë:

Match Score
May 24, 2023 7:00 pm
STOMATOLOGËT – AVOKATËT
60 - 41
May 24, 2023 8:00 pm
BAKERTILLY – DUKAGJINI GROUP
28 - 57
May 24, 2023 9:00 pm
TEB – IPKO
42 - 48
May 24, 2023 10:00 pm
MERIDIAN – RBKO
33 - 73

Rezultatet e ndeshjeve të xhiros së tretë (III), të zhvilluara më datë: 17.05.2023, janë:

Match Score
May 17, 2023 7:00 pm
RBKO – TEB
61 - 37
May 17, 2023 8:00 pm
IPKO – BAKERTILLY
43 - 44
May 17, 2023 9:00 pm
DUKAGJINI GROUP – STOMATOLOGËT
51 - 52
May 17, 2023 10:00 pm
AVOKATËT – BKT
64 - 51

Rezultatet e ndeshjeve të xhiros së dytë (II), të zhvilluara më datë: 10.05.2023, janë:

Match Score
May 10, 2023 7:00 pm
BKT – DUKAGJINI GROUP
49 - 52
May 10, 2023 8:00 pm
STOMATOLOGËT – IPKO
36 - 41
May 10, 2023 9:00 pm
BAKERTILLY – RBKO
10 - 78
May 10, 2023 10:00 pm
TEB – MERIDIAN
41 - 35

Rezultatet e ndeshjeve të xhiros së parë (I), të zhvilluara më datë: 03.05.2023, janë:

Match Score
May 3, 2023 7:00 pm
MERIDIAN – BAKERTILLY
38 - 30
May 3, 2023 8:00 pm
RBKO – STOMATOLOGËT
63 - 36
May 3, 2023 9:00 pm
IPKO – BKT
57 - 54
May 3, 2023 10:00 pm
DUKAGJINI GROUP – AVOKATËT
46 - 54