Basketboll – Orari i Garave dhe Rezultatet 2023

Basketboll 2023 – Stinori Pranveror

Çiftet e ndeshjeve të xhiros së pestë (V), që do të zhvillohen më datë: 31.05.2023, janë:

Match

BKT – DUKAGJINI GROUP

49 - 52

2. Match Day

May 10, 2023, 7:00 pm

Rezultatet e ndeshjeve të xhiros së katër (IV), të zhvilluara më datë: 24.05.2023, janë:

Match

BKT – DUKAGJINI GROUP

49 - 52

2. Match Day

May 10, 2023, 7:00 pm

Rezultatet e ndeshjeve të xhiros së tretë (III), të zhvilluara më datë: 17.05.2023, janë:

Match

BKT – DUKAGJINI GROUP

49 - 52

2. Match Day

May 10, 2023, 7:00 pm

Rezultatet e ndeshjeve të xhiros së dytë (II), të zhvilluara më datë: 10.05.2023, janë:

Match

BKT – DUKAGJINI GROUP

49 - 52

2. Match Day

May 10, 2023, 7:00 pm

Rezultatet e ndeshjeve të xhiros së parë (I), të zhvilluara më datë: 03.05.2023, janë:

Match

BKT – DUKAGJINI GROUP

49 - 52

2. Match Day

May 10, 2023, 7:00 pm