Category: Garat për KUPË

Garat për kupë 2019

Garat për kupë 2019

Rezultatet e xhiros së parë të ndeshjeve të garave për kupë – edicioni 2019, të zhvilluara më 07.12.2019:

Për ndeshjet gjysmëfinale u kuakifikuan këto ekipe:

  1. FSK,
  2. TEB,
  3. POLICIA, dhe
  4. TELEKOMI.

Në vazhdim u bë tërheqja e shortit dhe u caktuan çiftet gjysmëfinaliste, e që ishin:

  1. POLICIA – FSK, dhe
  2. TEB – TELEKOMI.

Rezultatet e ndeshjeve janë si në tabelë:

Siç po shihet edhe në tabelën më lartë, në finale u kualifikuan:

  1. POLICIA, dhe
  2. TEB.

Garat për Kupë - Ndeshj FINALE

DataNdeshjaOrari/RezultatiKomente
POLICIA vs TEB
  • Delegat: Isak Ejupi
  • Tekniku Medicinal: Milazim Vokshi

 

Kështu, ekipi i Policisë së Kosovës, u bë fitues i garave për kupë.

Në fund, kupën si dhe shpërblimin e paraparë prej 200.00€, ekipit fitues të këtyre garave, ia dorëzoi nënkryetari i Komitetit Ekzekutiv të Federatës, Isak Ejupi.

 

Prishtinë, më 07.12.2019