Category: Futboll 2019

Garat për kupë 2019

Garat për kupë 2019

Rezultatet e xhiros së parë të ndeshjeve të garave për kupë – edicioni 2019, të zhvilluara më 07.12.2019:

Për ndeshjet gjysmëfinale u kuakifikuan këto ekipe:

  1. FSK,
  2. TEB,
  3. POLICIA, dhe
  4. TELEKOMI.

Në vazhdim u bë tërheqja e shortit dhe u caktuan çiftet gjysmëfinaliste, e që ishin:

  1. POLICIA – FSK, dhe
  2. TEB – TELEKOMI.

Rezultatet e ndeshjeve janë si në tabelë:

Siç po shihet edhe në tabelën më lartë, në finale u kualifikuan:

  1. POLICIA, dhe
  2. TEB.

Garat për Kupë - Ndeshj FINALE

DataNdeshjaOrari/RezultatiKomente
POLICIA vs TEB
  • Delegat: Isak Ejupi
  • Tekniku Medicinal: Milazim Vokshi

 

Kështu, ekipi i Policisë së Kosovës, u bë fitues i garave për kupë.

Në fund, kupën si dhe shpërblimin e paraparë prej 200.00€, ekipit fitues të këtyre garave, ia dorëzoi nënkryetari i Komitetit Ekzekutiv të Federatës, Isak Ejupi.

 

Prishtinë, më 07.12.2019

Buletinët 2019

Kliko për të shkarkuar Buletinin e parë

Kliko për të shkarkuar Buletinin e dytë

Kliko për të shkarkuar Buletinin e tretë

Kliko për të shkarkuar Buletinin e katër

Kliko për të shkarkuar Buletinin e pestë

Kliko për të shkarkuar Buletinin e gjashtë

Kliko për të shkarkuar Buletinin e shtatë

Kliko për të shkarkuar Buletinin e tetë

Kliko për të shkarkuar Buletinin e nëntë

Kliko për të shkarkuar Buletinin e dhjetë

Kliko për të shkarkuar Buletinin e njëmbëdhjetë

Kliko për të shkarkuar Buletinin e dymbëdhjetë

Kliko për të shkarkuar Buletinin e trembëdhjetë

Kliko për të shkarkuar Buletinin e katërbëdhjetë

Kliko për të shkarkuar Buletinin e pesëmbëdhjetë

Kliko për të shkarkuar Buletinin e gjashtëmbëdhjetë

Kliko për të shkarkuar Buletinin e shtatëmbëdhjetë

Kliko për të shkarkuar Buletinin e tetëmbëdhjetë

Kliko për të shkarkuar Buletinin e nëntëmbëdhjetë

Kliko për të shkarkuar Buletinin e njëzet

Kliko për të shkarkuar Buletinin e njëzet e një

Kliko për të shkarkuar Buletinin e njëzet e dy – Garat për KUPË

Rezultatet dhe Tabela 2019

Tabela e klasifikimit ka këtë pamje:

PozEkipiNdFBHG.ShG.PGDPikë
1POLICIA18160275156048
2FSK18160266135348
3TEB189364754-730
4MPB189273537-229
5B. EKONOMIKE186483338-522
6TELEKOMI1871104157-1622
7ATK185492644-1819
8SH. KORREKTUES1860124459-1518
9RTK184593753-1617
10DOGANA1813141953-346

TOP 20 - Ranglista e lojtarëve sipas golave të shënuar

PozLojtariEkipiGoalsKarton i verdhëKarton i kuq
1Egzon AbaziPOLICIA1900
2Diar DeliuTELEKOMI1700
3Besart BerishaPOLICIA1600
4Ferki HaxhiuRTK1510
5Bledar MamushaPOLICIA1400
6Arbnor JakupiFSK1300
7Muhamet MehmetiSH. KORREKTUES1210
8Arbnor BajramiTEB1010
9Albert SelimiFSK1000
10Dukagjin ZefajMPB1000
11Blerim VilanciFSK1000
12Arbër BehluliTEB900
13Pajtim GashiB. EKONOMIKE800
14Jetmir IdriziTEB800
15Besart RafunaMPB700
16Zejnullah AhmetiRTK700
17Armend KastratiATK600
18Nderim KrasniqiMPB600
19Fitim SelmaniRTK600
20Anduen CanaB. EKONOMIKE600

 

 

 

Futboll – Orari i Garave 2019

STINORI VJESHTOR:

STINORI PRANVEROR:

Rezultatet e ndeshjeve të xhiros së dhjetë (X), të zhvilluara më datë 27.06.2019, janë:

Për ndeshjen e xhiros së fundit, të zhvilluar më 27.06.2019, në mes të ekipeve TELEKOMI I KOSOVËS dhe MPB, ekipi i Telekomit ka ushtruar ankesë me preteks se në ekipin e MPB kanë luajtur dy lojtarë që nuk janë punëtorë të MPB-së. Administrata e Federatës është duke kompletuar dokumentacionin e nevojshëm lidhur me këtë rast dhe sapo ta ketë në dispozicion do të marrë vendim, me çka do të njoftohen palët në kontest, por edhe të gjithë Ju.