vs

Permbledhje

Kjo ndeshje, me kërkesë të ekipit të MPB dhe me pajtim të ekipit të POLICISË (pasi kërkesa është bërë pas skadimit të afatit të paraparë me propozicione të garave), është shtyer për një termin tjetër, për çka ekipet do të njoftohen me kohë.

Detalet

Data Ora League Sezoni Java
July 4, 2019 10:20 pm Stinori 2019 Sezoni Pranverë 2019 11

Rezultati

EkipiPjesa e parëPjesa e dytëGolat
MPB000
POLICIA123