Category: Garat për KUPË 2024 – Futboll

Garat për KUPË 2024 – Futboll

GARAT PËR KUPË  2024 – FUTBOLL

Ndeshjet e rundit së parë, të zhvilluara me datë 06.06.2024, janë:

Pas zhvillimit të ndeshjeve të xhiros së parë, për xhiron e dytë janë kualifikuar këto ekipe:

  1. FSK
  2. POLICIA
  3. TALENT FACTORY dhe
  4. BKT