Category: Orari i Garave dhe Rezultatet

Futboll – Stinori 2023

Futboll – Orari i Garave 2023

FUtboll 2023 – Stinori VJESHTOR

Rezultatet e ndeshjeve të mbetura, të zhvilluara më datë: 02.11.2023, janë:

FUtboll 2023 – Stinori Pranveror

Çiftet e xhiros së nëntë (IX) - Ndeshjet e shtyera, që do të zhvillohen më datë: 29.06.2023, janë:

Rezultatet e ndeshjevexhiros së tetë (VIII), të zhvilluara më datë: 22.06.2023, janë:

Rezultatet e ndeshjeve xhiros së gjashtë (VI), të zhvilluara më datë: 08.06.2023, janë:

Rezultatet e ndeshjeve xhiros së pestë (V), të zhvilluara më datë: 01.06.2023, janë:

Rezultatet e ndeshjeve të xhiros së tretë (III), të zhvilluara më datë: 18.05.2023, janë:

Rezultatet e ndeshjeve të xhiros së dytë (II), të zhvilluara më datë: 11.05.2023, janë:

Rezultatet e ndeshjeve të xhiros së parë (I), të zhvilluara më datë: 04.05.2023, janë: