Garat për KUPË 2024 – Futboll

GARAT PËR KUPË  2024 – FUTBOLL

Ndeshjet e rundit së parë, të zhvilluara me datë 06.06.2024, janë:

Pas zhvillimit të ndeshjeve të xhiros së parë, për xhiron e dytë janë kualifikuar këto ekipe:

  1. FSK
  2. POLICIA
  3. TALENT FACTORY dhe
  4. BKT

GARAT PËR KUPË 2024 – Basketboll

GARAT PËR KUPË  2024 – BASKETBOLL

Rezultatet e ndeshjeve të rundit të dytë për Kupë, të zhvilluara më 05.06.2024, janë:

Match Score
June 5, 2024 7:00 pm
SOLUTION25 – RBKO
48 - 45
June 5, 2024 8:00 pm
TEB – BKT
20 - 0

Rezultatet e ndeshjeve të rundit të parë për Kupë, të zhvilluara më 29.05.2024, janë:

Match Score
May 29, 2024 7:00 pm
RBKO – LEX SPECIALIS
56 - 44
May 29, 2024 8:00 pm
TEB – SOLUTION25
45 - 56

BKT, sipas shortit, kualifikohet për xhiron e radhës pa lojë.

Basketboll – Orari i Garave dhe Rezultatet 2024

Basketboll 2024

Rezultatet e ndeshjeve të xhiros së pestë (V), të zhvilluara me datë: 22.05.2024, janë:

Match Score
May 22, 2024 7:00 pm
BKT – TEB
27 - 70
May 22, 2024 8:00 pm
RBKO – SOLUTION25
50 - 41

Rezultatet e ndeshjeve të xhiros së katër (IV), të zhvilluara me datë: 15.05.2024, janë:

Match Score
May 15, 2024 7:00 pm
SOLUTION25 – BKT
92 - 66
May 15, 2024 8:00 pm
LEX SPECIALIS – RBKO
65 - 46

Rezultatet e ndeshjeve të xhiros së tretë (III), të zhvilluara me datë: 08.05.2024, janë:

Match Score
May 8, 2024 7:00 pm
LEX SPECIALIS – SOLUTION25
78 - 54
May 8, 2024 8:00 pm
RBKO – TEB
41 - 52

Rezultatet e ndeshjeve të xhiros së dytë (II), të zhvilluara me datë: 01.05.2024, janë:

Match Score
May 1, 2024 7:00 pm
BKT – RBKO
31 - 64
May 1, 2024 9:00 pm
TEB – LEX SPECIALIS
0 - 20

Rezultatet e ndeshjeve të xhiros së parë (I), të zhvilluara me datë: 24.04.2024, janë:

Match Score
April 24, 2024 7:00 pm
TEB – SOLUTION25
44 - 52
April 24, 2024 8:00 pm
LEX SPECIALIS – BKT
20 - 0