vs

Permbledhje

Për ndeshjen e xhiros së fundit, të zhvilluar më 27.06.2019, në mes të ekipeve TELEKOMI I KOSOVËS dhe MPB, ekipi i Telekomit ka ushtruar ankesë me preteks se në ekipin e MPB kanë luajtur dy lojtarë që nuk janë punëtorë të MPB-së. Administrata e Federatës është duke kompletuar dokumentacionin e nevojshëm lidhur me këtë rast dhe sapo ta ketë në dispozicion do të marrë vendim, me çka do të njoftohen palët në kontest, por edhe të gjithë Ju.

 

Ndeshja e xhiros së datës 27.06.2019, në mes të ekipeve TELEKOMI I KOSOVËS dhe MPB, me vendim të shkallës së dytë, është regjistruar sipas rezultatit të arritur në fushë të lojës.

 

Detalet

Data Ora League Sezoni Java
June 27, 2019 7:35 pm Stinori 2019 Sezoni Pranverë 2019 10

Rezultati

EkipiPjesa e parëPjesa e dytëGolat
TELEKOMI112
MPB123