Futboll – Orari i Garave 2019

STINORI VJESHTOR:

STINORI PRANVEROR:

Rezultatet e ndeshjeve të xhiros së dhjetë (X), të zhvilluara më datë 27.06.2019, janë:

Për ndeshjen e xhiros së fundit, të zhvilluar më 27.06.2019, në mes të ekipeve TELEKOMI I KOSOVËS dhe MPB, ekipi i Telekomit ka ushtruar ankesë me preteks se në ekipin e MPB kanë luajtur dy lojtarë që nuk janë punëtorë të MPB-së. Administrata e Federatës është duke kompletuar dokumentacionin e nevojshëm lidhur me këtë rast dhe sapo ta ketë në dispozicion do të marrë vendim, me çka do të njoftohen palët në kontest, por edhe të gjithë Ju.