vs

Permbledhje

Ekipi i ATK ka bërë kërkesë për shtyrje të ndeshjes. Meqë kërkesa nuk është bërë me kohë, por pas deklarimit të ekipit kundërshtar, atij të Policisë, se pranon që ndeshja të zhvillohet në një termin tjetër, komisari i garave ka marrë vendim që kërkesa e ekipit të ATK-së, të miratohet dhe ndeshja të shtyhet për një termin tjetër. Për zhvillimin e ndeshjes, ekipet do të njoftohen me kohë.

 

Kjo ndeshje, më datë 05.12.2019, me kërkesë të ekipit të Policisë dhe miratim të ekipit të ATK, është shty për herë të dytë. E njejta është zhvilluar më datë 07.12.2019 

Detalet

Data Ora League Sezoni Java
November 28, 2019 7:00 pm Stinori 2019 Sezoni Vjeshtë 2019 21

Rezultati

EkipiPjesa e parëPjesa e dytëGolat
ATK112
POLICIA101