Basketboll – Orari i Garave dhe Rezultatet 2024

Basketboll 2024

Qiftet e ndeshjeve të xhiros së pestë (V), që do të zhvillohen me datë: 22.05.2024, janë:

Match Score
May 22, 2024 7:00 pm
BKT – TEB
-:-
May 22, 2024 8:00 pm
RBKO – SOLUTION25
-:-

Rezultatet e ndeshjeve të xhiros së katër (IV), të zhvilluara me datë: 15.05.2024, janë:

Match Score
May 15, 2024 7:00 pm
SOLUTION25 – BKT
92 - 66
May 15, 2024 8:00 pm
LEX SPECIALIS – RBKO
65 - 46

Rezultatet e ndeshjeve të xhiros së tretë (III), të zhvilluara me datë: 08.05.2024, janë:

Match Score
May 8, 2024 7:00 pm
LEX SPECIALIS – SOLUTION25
78 - 54
May 8, 2024 8:00 pm
RBKO – TEB
41 - 52

Rezultatet e ndeshjeve të xhiros së dytë (II), të zhvilluara me datë: 01.05.2024, janë:

Match Score
May 1, 2024 7:00 pm
BKT – RBKO
31 - 64
May 1, 2024 9:00 pm
TEB – LEX SPECIALIS
0 - 20

Rezultatet e ndeshjeve të xhiros së parë (I), të zhvilluara me datë: 24.04.2024, janë:

Match Score
April 24, 2024 7:00 pm
TEB – SOLUTION25
44 - 52
April 24, 2024 8:00 pm
LEX SPECIALIS – BKT
20 - 0