Basketboll – Orari i Garave dhe Rezultatet 2024

Basketboll 2024

Rezultatet e ndeshjeve të xhiros së pestë (V), të zhvilluara me datë: 22.05.2024, janë:

Match

TEB – LEX SPECIALIS

0 - 20

2. Match Day

May 1, 2024, 9:00 pm

Rezultatet e ndeshjeve të xhiros së katër (IV), të zhvilluara me datë: 15.05.2024, janë:

Match

TEB – LEX SPECIALIS

0 - 20

2. Match Day

May 1, 2024, 9:00 pm

Rezultatet e ndeshjeve të xhiros së tretë (III), të zhvilluara me datë: 08.05.2024, janë:

Match

TEB – LEX SPECIALIS

0 - 20

2. Match Day

May 1, 2024, 9:00 pm

Rezultatet e ndeshjeve të xhiros së dytë (II), të zhvilluara me datë: 01.05.2024, janë:

Match

TEB – LEX SPECIALIS

0 - 20

2. Match Day

May 1, 2024, 9:00 pm

Rezultatet e ndeshjeve të xhiros së parë (I), të zhvilluara me datë: 24.04.2024, janë:

Match

TEB – LEX SPECIALIS

0 - 20

2. Match Day

May 1, 2024, 9:00 pm