Basketboll – Orari i Garave dhe Rezultatet 2024

Basketboll 2024

Rezultatet e ndeshjeve të xhiros së pestë (V), të zhvilluara me datë: 22.05.2024, janë:

Match

LEX SPECIALIS – SOLUTION25

78 - 54

3. Match Day

May 8, 2024, 7:00 pm

Rezultatet e ndeshjeve të xhiros së katër (IV), të zhvilluara me datë: 15.05.2024, janë:

Match

LEX SPECIALIS – SOLUTION25

78 - 54

3. Match Day

May 8, 2024, 7:00 pm

Rezultatet e ndeshjeve të xhiros së tretë (III), të zhvilluara me datë: 08.05.2024, janë:

Match

LEX SPECIALIS – SOLUTION25

78 - 54

3. Match Day

May 8, 2024, 7:00 pm

Rezultatet e ndeshjeve të xhiros së dytë (II), të zhvilluara me datë: 01.05.2024, janë:

Match

LEX SPECIALIS – SOLUTION25

78 - 54

3. Match Day

May 8, 2024, 7:00 pm

Rezultatet e ndeshjeve të xhiros së parë (I), të zhvilluara me datë: 24.04.2024, janë:

Match

LEX SPECIALIS – SOLUTION25

78 - 54

3. Match Day

May 8, 2024, 7:00 pm