Futboll: Garat për KUPË 2015

Fituesi i ndeshjes I-rë  dhe Fituesi i ndeshjes II-të, u takuan  ne Finale te Kupes 2015:

Garat për Kupë
Xhiroja e dytë – ndeshjet gjysëmfinale
Qiftet Data: Ora
 FSK 3 : 2  MPB 26.11.2015 21:00

Garat e Kupes ndeshjet 1/2 finale dhe ndeshja finale  zhvillohen, më 26.11.2015.  dhe  takohen

Garat për Kupë
Xhiroja e dytë – ndeshjet gjysëmfinale
Qiftet Data: Ora
 FSK 4 : 3  KUJTESA 26.11.2015 19:00
 HEKURUDHA 2 : 7  MPB 26.11.2015 20:00

 

Rezultatet e Ndeshjeve   të  xhirosë  së I-rë të Kupës së Kosovës të zhvilluara  me 28.05.2015

Xhiroja e parë e garave për Kupë    
Qiftet     Data: Ora
S.C.JUSK 0:3 FSK 28.05.2015 19:00
KUJTESA 7:5 RBKO 28.05.2015 19:45
MPB 1:3 POLICIA 28.05.2015 20:30
HEKURUDHA 5:2 HY ECO 28.05.2015 21:15
Vëzhgues: Naim Gerbeshi

 

Komente: 

  • Në ndeshjen FINALE të Kupës  u takuan  FSK-MPB, me rezultat 3:2 fitoi ekipi i FSK-ës 
  • Ekipi i FSK –ës, shpallet fitues i garave tëKupës së Kosovës  për vitin 2015  në organizim të FSPK-ës. 

Urime,  ekipit te FSK-ës

  • Me zhvillimin  e ndeshjeve  1/2  finale dhe ndeshjes Finale,përfunduan garat e FSPK ligës  në futboll të vogël  për Edicionin 2015 .

 

Prishtine, më 26.11.2015