Category: Garat për KUPË

Basketboll – Garat për KUPË

Rezultati i  ndeshjes FINALE  te Kupes  e zhvilluara, me 27 .11.2014 :

 

Ndeshja       Finale   e   KUPËS-2014
AGJEN.NDËRKOMBËTAR 41:33 I P K O 27.11.2014 21:00

 

KOMENT:

 

  • Fitues i ndeshjes Finale KUPA 2014 është ekipi AGJENSIONI NDERKOMETAR

 

             Urime   ekipit  të  Agjensioni Ndërkombëtar…

 

Me zhvillimin e ndeshjes Finale të KUPES -2014 , u mbyllë Edicioni ne FSPK- ligen në disciplinen e Basketbollit për vitin  2014

 

————————————————————————————————————————–

 

 

Rezultati i  ndeshjeve 1/2  te Kupes  te zhvilluara, me 17 .11.2014 :

 

Rezultatet e ndeshjeve   1/2     Finale  të   KUPËS-2014
1.KUJTESA 36:49 2.AGJ.Nderkombetar        17.11.2014 21:00
3.IPKO 65:47 4.TEB        17.11.2014 22:00

 

————————————————————————————————————————–

 

 AGJENSIONI NDERKOMBETAR  dhe IPKO   takohen në ndeshjen FINALE të Kupës 2014, më 27.11.2014,(e enjte)

me fillim nga ora 21:00

 

Qiftete ndeshjes Finale Data: Ora
AGJEN.NDËRKOMBËTAR : I P K O 27.11.2014 21:00