Category: 2011

Turniri në SHAH “PRISHTINA OPEN 2011”

Për nder të dyvjetorit të themelimit të saj, Federata Sportive e Punëtoreve të Kosovës, në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve, më 12 Nëntor 2011, organizoi turnir në SHAH, “PRISHTINA OPEN 2011”.

Në këtë turne të SHAH-ut, murrën pjesë dhe garuan 6 (gjashtë) ekipe:

1. EXPIK,

2. SHPETA,

3. NLB Banka,

4. POLICIA E KOSOVES,

5. POSTA dhe TELEKOMI I KOSOVES,

6. BANKA QENDRORE E KOSOVES.

Rezultatet ne Shah:

Xhiroja e I-re

Policia         :  NLB         2:2

Expik          :  PTK         4:0

Shpeta        :  BQK        4:0

Xhjiroja e II-te

NLB            :  BQK        4:0

PTK            :  Shpeta    0:4

Policia        :  Expik    1.5:2.5

Xhiroja e III-te

Shpeta       :  NLB         1:3

BQK           :  Expik       0:4

PTK           :  Policia      1:3

Xhjiroja e IV-te

NLB           :   PTK        2:2

Policia       :   BQK        3:1

Expik         :   Shpeta   2:2

xhiroja e V-te

Expik        :  NLB         3:1

BQK         :  PTK         1:3

Shpeta     :  Policia      4:1

Pas zhvillimit të gjashtë xhirove, tabela ka këtë renditje:

1. EXPIK-u                      4.5 pikë

2. SHPETA                       3.5 pikë

3. NLB                             3.0 pikë

4. POLICIA e KOS.          2.5 pikë

5. PTK                             1.5 pikë

6. BQK                             0.0 pikë

Fituesi i turneut “PRISHTINA OPEN 2011”, ekipi i EXPIK-ut, nga kryetari i Federatës, z.Ismail Sadiku, u shpërblye me kupë.

Prishtinë, 12.11.2011