Featured Stories
 

Ftesë për pjesëmarrje në garat e edicionit 2020

NJOFTIM DHE FTESË Të nderuar, Duke ju konsideruar si institucion apo kompani anëtarë/e dhe potencial për të bërë gara në edicionin e vitit 2020, të organizuar nga Federata Sportive e Punëtorëve të Kosovës (FSPK), përmes kësaj shkrese po ju bëjmë një njoftim të shkurtër lidhur me ecurinë e garave të vitit 2019, si dhe ftesën […]

Ftesë për pjesëmarrje në garat e edicionit 2020

05 February 2020

NJOFTIM DHE FTESË Të nderuar, Duke ju konsideruar si institucion apo kompani anëtarë/e dhe potencial për të bërë gara në edicionin e vitit 2020, të organizuar nga Federata Sportive e Punëtorëve të Kosovës (FSPK), përmes kësaj shkrese po ju bëjmë një njoftim të shkurtër lidhur me ecurinë e garave të vitit 2019, si dhe ftesën […]

Read the full story

Posted in 3. LajmetComments Off

Garat për kupë 2019

12 December 2019

Rezultatet e xhiros së parë të ndeshjeve të garave për kupë – edicioni 2019, të zhvilluara më 07.12.2019: Për ndeshjet gjysmëfinale u kuakifikuan këto ekipe: FSK, TEB, POLICIA, dhe TELEKOMI. Në vazhdim u bë tërheqja e shortit dhe u caktuan çiftet gjysmëfinaliste, e që ishin: POLICIA – FSK, dhe TEB – TELEKOMI. Rezultatet e ndeshjeve […]

Read the full story

Posted in Garat për KUPËComments Off

Turneu “28 Nëntori – Dita e Flamurit” në PINGPONG

12 November 2019

F T E S Ë Për pjesëmarrje në turneun në PINGPONG “28 Nëntori – Dita e Flamurit” Organizator:             FEDERATA SPORTIVE E PUNËTORËVE TË KOSOVËS,me përkrahje nga FEDERATA E PINGPONG-ut TË KOSOVËS Pjesëmarrës:            Punëtorë të institucioneve dhe kompanive nga Kosova Data dhe ora:           26.11.2019, ora […]

Read the full story

Posted in 3. LajmetComments Off

Turneu “28 Nëntori – Dita e Flamurit” në SHAH

12 November 2019

F T E S Ë Për pjesëmarrje në turneun në SHAH “28 Nëntori – Dita e Flamurit” Organizator:             FEDERATA SPORTIVE E PUNËTORËVE TË KOSOVËS Data dhe ora:           23 Nëntor 2019, ora 10:30. Vendi:                       Hotel GRAND, Prishtinë Sistemi i garave:  […]

Read the full story

Posted in 3. LajmetComments Off

Galeria

Telekomi_2019 RTK_2019 Policia_2019 2019_1

Stinori Pranveror 2019

PozEkipiNdFBHPikë
1POLICIA18160248
2FSK18160248
3TEB1893630
4MPB1892729
5B. EKONOMIKE1864822
6TELEKOMI18711022
7ATK1854919
8SH. KORREKTUES18601218
9RTK1845917
10DOGANA1813146

Rankimet sipas FIFA

Fotot më të reja nga FIFA