Manifestim sportiv për nderë të 100 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë

Për nderë të 100 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë, në organizim të Bordit të Federatës, më 22 Nëntor 2012,  janë zhvilluar dy ndeshje.

Prej orës 19:30, është zhvilluar ndeshja në basketboll, në mes të Përfaqësueses së Federatës (FSPK) dhe ekipit të RTV 21, që garon në superligën e Kosovës. Ndeshjen e fitoi Përfaqësuesja e Federatës me rezultat 66:64.

Prej orës 20:45, është zhvilluar ndeshja në futsall, në mes të Përfaqësueses së Federatës (FSPK) dhe të Përfaqësueses së Kosovës në futsall. Ndeshjen e fitoi ekipi Përfaqësueses së Kosovës në futsall, me rezultat 6:3.

Për të dy fituesit, Federata dhuroi nga një kupë, me logon dhe mbishkrimin e 100 vjetorit të Pavarësisë.

Prishtinë, 22 Nëntor 2012