Garat për KUPË

Rezultatet e ndeshjeve të xhirosë së I (parë), të garave për kupë, të zhvilluara më 12.05.2016:

Xhiroja e Parë
Qiftet Data: Ora
BQK 3 : 5 BUÇAJ 12.05.2016 19:00
SINDIKATA e QKUK 3 : 9 POLICIA 12.05.2016 19:45
FSK Me penallti 13:14 (Në kohën e rreg. 2:2) MPB 12.05.2016 20:30
RBKO 4 : 2 BPB 12.05.2016 21:15
Vëzhgues: Naim Gerbeshi

 

Ndëshkimet – KV:

  • Erdin Maloku (BQK), Driton Gashi (MPB) Selim Merovci (FSK) dhe Selim Abdullahu (BPB).

Gjyqtarë:

  • Bajram Krasniqi,
  • Ergyn Janovali, dhe
  • Alban Shala.

Delegat:

  • Naim Gerbeshi

Tekniku Medicinal:

  • Milazim Vokshi

Për xhiron e dytë të garave për kupë, u kualifikuan këto ekipe:

  1. BUÇAJ,
  2. POLICIA,
  3. MPB, dhe
  4. RBKO

Hudhja e shortit për xhiron e dytë të garave për kupë, do të bëhet në fund të stinorit vjeshtor të garave kampionale.

Me kaq, përfunduan garat e parapara për tu zhvilluar në stinorin pranveror të edicionit 2016.

Federata ju falenderon për kontributin e dhënë dhe për „fair-play“-in e treguar.

Mirupafshim në shtator, në fillim të stinorit vjeshtor të garave. Deri atëherë, mirëmbetshi!

 

Prishtinë, më 12.05.2016