Sezoni: Sezoni Pranverë 2018

RBKO vs POLICIA

Ndeshja në mes të RBKO dhe POLICISË, në kohën e rregullt ka përfunduar me rezultat 2:2 (0:1). Pas ekzekutimit të penalltive, ndeshja përfundoi me rezultatin 3:4 në të mirë të ekipit të POLICISË. URIME!

vs
vs
vs
vs