Sezoni: Sezoni Pranverë 2023

Futboll, Sezoni Pranvere 2023

vs

JOB&MORE GH360 vs AL TRADE CENTER

Ndeshja në mes të JOB & MORE – GH360 dhe AL TRADE CENTER, regjistrohet me rezultat zyrtar 3:0 

Ekipi i Al Trade Center nuk u paraqit në fushën e lojes, për pasojë ndeshja regjistrohet me rezultat zyrtar 3:0 në favor të ekipit të Job&More-GH360.

vs