Sezoni: Sezoni Vjeshtë 2022

Futboll, Sezoni Vjeshtë 2021

PROCREDIT B. vs SIGAL

Ndeshja në mes të klubeve PCB dhe SIGAL U.G.A., regjistrohet me rezultat zyrtar 0:3

vs
vs
vs