Ndeshjet – Prill 2010

Xh.5 – Rezultatet e ndeshjeve 29.03 & 01.04. 2010

Banka Ekonomike –  IPKO 5:4 (2:1)

Golashenues: 1:0 Adnan Aliu (B.Ekonomike, nr.7)

2:0 Avdi Aliu (B.Ekonomike, nr.1)

2:1 Bujar Hyseni (Ipko, nr.10)

2:2 Bujar Hyseni (Ipko, nr.10)

2:3 Serkan Shala (Ipko, nr.7)

3:3 Anduen Cana (B.Ekonomike, nr.8)

4:3 Adnan Aliu (B.Ekonomike,nr.7)

4:4 Sadik Galimuna (Ipko, nr.5)

5:4 Adnan Aliu (B.Ekonomike, nr.7)

Kartuq i Verdhe: Avdi Aliu (B.Ekonomike, nr.1)

Rasim Beqiri (Ipko, nr.11)

Verejtje: Nga ekipi i IPKO-s ka deponu verejtje ne menyren e referimit te ndeshjes.

Gjyqtaret: Shemsi Humolli dhe Bejta Fejzullahu

Delegati: Shpend Maxhera

Mjeku kujdestar: Dr. Agron Bujupi

FSK – UJËSJELLËSI 8:3 (0:2)

Golashenues:1: 0 Raif Sejdiu (FSK, nr.8)

2:0 Remzi Pronaj (FSK, nr.11)

3:0 Blerim Maloku  (FSK, nr.7)

4:0 Besim Sadriu (FSK, nr.4)

5:0 Egzon Puka (FSK, nr.5)

5:1 Besim Ademi (Ujesj.nr.7)

6:1 Remzi Pronaj (FSK,nr.11)

6:2 Hasan Behluli(Ujesj.nr.8)

6:3 Kajtaz Bllaca (Ujesj.nr.5)

7:3 Remzi Pronaj (FSK,nr.11)

8:3 Besim Sadriu (FSK,nr.4)

Kartuqa: Nuk ka

Verejtje: Nuk ka

Gjyqtaret: Bejta Fejzullahu dhe Shemsi Humolli

Delegati: Shpend Maxhera

Mjeku kujdestar: Dr. Agron Bujupi

POLICIA – R B K O   6:1 (3:0)

Golashenues: 1:0 Sami Geci (Policia,nr 11)

2:0 Faton Shala (Policia,nr2)

3:0 Mustaf Ismajli(Policia,nr.7)

3:1 Meriton Janova(Rbko,nr.10)

4:1 Besart Ahmeti (Policia,nr.3)

5:1 Sheqir Statovci(Policia,nr.10)

6:1 Besart Ahmeti (Policia,nr.3)

Kartuqa: Nuk ka

Verejtje: Nuk ka

Gjyqtaret:  Bajram Krasniqi dheBejta Fejzullahu

Delegati:  Shpend Maxheri

Mjeku kujdestar: Dr. Agron Bujupi

PTK – KEK 2:1 (0:0)

Golashenues:1:0 Zeqir Kiqina (PTK, nr.14)

1:1 Agim Kodraliu (KEK, nr.9)

2:1 Zeqir Kiqina   (PTK, nr.14)

Kartuq i Verdh: Arsim Sahiti (PTK, nr.4)

Verejtje: Nuk ka

Gjyqtaret: Bajram Krasniqi dhe Shemsi Humolli

Delegati: Shpend Maxhera

Mjeku kujdestar: Dr. Agron Bujupi

N. R.

EKIPET

Ndeshje

Fitore

Brazime

Humbje

Gol-diferenca

+  / –

Pike

1. RBKO 5 3 0 2 17:13 +  4 9
2. KEK 5 3 0 2 16:9 + 7 9
3. PTK 4 4 0 0 14:7 + 7 12
4. POLICIA 4 3 0 1 17: 8 + 9 9
5. HEKURUDHA 4 2 0 2 11:12 -1 6
6. FSK 4 2 0 2 14:10 +4 6
7.

UJESJELLESI 5 1 0 4 9:19 -10 3
8.

B.Ekonomike 5 2 0 3 13:20 -7 6
9 IPKO

4 0 0 4 9 :22 -13 0

Xh.6 – Rezultatet e ndeshjeve 05 & 08.04.2010

RBKO – PTK 0:2 (0:2)

Golashenues: 0:1 Arsim   Sahiti   (PTK, nr.4)

0:2 Zeqir    Kiqina  (PTK, nr.14)

Kartuq i Verdhe: Fisnik Bocolli (Rbko, nr.3)

Zeqir  Kiqina  (Ptk,nr.14)

Verejtje: Nuk ka

Gjyqtaret: Shemsi Humolli dhe Bejta Fejzullahu

Delegati: Sefedin Sefaj

Mjeku kujdestar: Dr. Agron Bujupi

UJESJELLESI – POLICIA  2:8 (0:1)

Golashenues: 0:1 Mustafe Ismajli(Policia, nr.7)

0:2 Faton     Shala (Policia, nr.2)

1:2 Besim     Ademi(Ujesjellesi, nr.7)

1:3 Mustafe  Ismajli(Policia, nr.7)

1:4 Mustafe  Ismajli (Policia, nr.7)

1:5 Mustafe  Ismalji (Policia,nr.7)

1:6 Mustafe  Ismajli (Policia,nr.7)

2:6 Agron    Krasniqi (Ujesjell.nr.4)

2:7 Faton     Shala   (Policia,nr.2)

2:8 Mustafe  Ismajli (Policia,nr.7)

Kartuqa: Nuk ka

Verejtje: Nuk ka

Gjyqtaret:Bajram Krasniqi dhe Bejta Fejzullahu

Delegati: Sefedin Sefaj

Mjeku kujdestar: Dr. Agron Bujupi

GRUPI”B”

BQK – MPB 3:4 (2:2)

Golashenues: 0:1 Driton  Gashi         (MPB, nr.10)

1:1 Bujar   Abdullahu   (BQK, nr.10)

1:2 Bardhyl Jashari      (MPB, nr.8)

2:2 Bujar    Meka         (BQK,nr.4)

2:3 Dukagjin Zefi         (MPB,nr 7)

2:4 Dukagjin Zefi         (MPB, nr.7)

3:4 Bujar  Abdullahu    (BQK, nr.10)

Kartuqa: Nuk ka

Verejtje: Nuk ka

Gjyqtaret: Shemsi Humolli dhe Bajram Krasniqi

Delegati: Sefedin Sefaj

Mjeku kujdestar: Dr. Agron Bujupi

ASSECO SEE – ANP 3:0 (:) – rezultat zyrtar

Ekipi i ASSECO SEE nuk u paraqit ne fushen e lojes ne kohen e caktuar.

(pason vendimi i KG)

Golashenues:

Ndeshkime: Nuk ka

Verejtje:  Nuk ka

Gjyqtaret: Bejta Fejzullahu dhe Shemsi Humolli

Delegati:  Sefedin Sefaj

Mjeku kujdestar: Dr. Agron Bujupi

T A B E L A GRUPI    “A”

EKIPET

Ndeshje te zhvilluara

fitore

brazime

Humbje

Gol-diferenca

+  / –

Pike te fituara

1. PTK 5 5 0 0 16:7 +  9 15
2. POLICIA 5 4 0 1 25:10 +15 12
3. KEK 5 4 0 1 16:9 + 7 9
4. RBKO 6 3 0 3 17:15 + 2 9
5. FSK 4 2 0 2 14:10 + 4 6
6. HEKURUDHA 4 2 0 2 11:12 – 1 6
7.

B.Ekonomike 5 2 0 3 13:20 -7 6
8.

UJESJELLESI 6 1 0 5 11:27 -16 3
9 IPKO

4 0 0 4 9 :22 -13 0

T A B E L A GRUPI    “B”

EKIPET

Ndeshje te zhvilluara

fitore

brazime

Humbje

Gol-diferenca

+  / –

Pike te fituara

1. T  E  B 5 4 1 0 20 :10 + 10 13
2. DOGANA 5 3 2 0 11: 4 + 7 11
3. KUJTESA    * 3 3 0 0 14:5 +9 9   *
4. A  N  P 6 2 2 2 15: 14 + 1 8
5. B  Q  K 5 2 0 3 13:8 +5 6
6. M P B 5 2 0 3 12:18 -6 6
7. B p B      * 4 1 1 2 15:15 0 4   *
8. DUKAGJINI 4 1 0 3 6:16 -10 3
9

ASSECO 5 0 0 5 7 :23 – 16 0

Xh.7 – Rezultatet e ndeshjeve 12 & 15.04’10

FSK – HEURUDHA e KOSOVES 5:1 (3:0)

Golashenues: 1:0  Besim   Sadriu    (FSK, nr.4)

2:0  Blerim   Maloku  (FSK, nr.7)

3:0  Isak     Curri      (FSK,nr.9)

4:0  Hysni   Gjinovci  (FSK,nr.14)

5:0  Remzi  Pronaj    (FSK,nr.11)

5:1  Dardan Hajdari  (Hekur.nr.2)

Ndeshkime: Nuk ka

Verejtje:      Nuk ka

Gjyqtaret:   Bejta Fejzullahu dhe Shemsi Humolli

Delegati:     Ismail Sadiku

Mjeku kujdestar: Dr. Agron Bujupi

POLICIA – IPKO 7:1 (1:1)

Golashenues: 0:1 Milaim    Hoti      (IPKO, nr.4)

1:1 Visar      Goxhufi (Policia, nr.5)

2:1 Adem     Ademi   (Policia, nr.4)

3:1 Besart    Ahmeti  (Policia, nr.3)

4:1 Besart    Ahmeti  (Policia, nr.3)

5:1 Mustafe  Ismajli  (Policia,nr.7)

6:1 Shaqir    Statovci (Policia,nr.10)

7:1 Mustafe  Ismajli   (Policia, nr.7)

2:7 Faton     Shala   (Policia,nr.2)

2:8 Mustafe  Ismajli (Policia,nr.7)

Kartuq te Verdhe(KV) :Ahmet  Shabani (IPKO,nr.1)

Verejtje: Nuk ka

Gjyqtaret:Bajram Krasniqi dhe Bejta Fejzullahu

Delegati: Ismail Sadiku

Mjeku kujdestar: Dr. Agron Bujupi

PI”B”

KUJTESA – DOGANA 0:3 (0:3), rezultat zyrtar

Ndeshja nuk u zhvillue pasi qe ekipi  KUJTESA eshte larguar nga garat.

Ndeshja regjistrohet me rezultat zyrtar 3 : 0 ne favor te ekipit DOGANA

Gjyqtaret: Shemsi Humolli dhe Bajram Krasniqi

Delegati: Ismail Sadiku

Mjeku kujdestar: Dr. Agron Bujupi

BPB – TEB 0:3 (0:3), rezultati zyrtar

Ndeshja nuk u zhvillue pasi qe ekipi I BPB eshte larguar nga garat.

Ndeshja regjistrohet me rezultat zyrtar, 3:0 ne favor te TEB-it

Gjyqtaret: Bejta Fejzullahu dhe Bajram Krasniqi

Delegati:  Ismail Sadiku

Mjeku kujdestar: Dr. Agron Bujupi

Date: 15.04.2010

Xhiroja: VII

Grupi “B”

MPB – ASSECO SEE 3:4 (1:4)

Golashenues: 0:1  Bekim   Batalli    (ASSECO, nr.5)

0:2  Bekim   Batalli    (ASSECO, nr.5)

0:3  Bekim   Batalli    (ASSECO, nr.5)

0:4  Bekim   Batalli    (ASSECO, .5)

1:4  Zenel    Hisenaj  (MPB, nr.12)

2:4  Fisnik    Rexhepi (MPB, nr.5)

3:4  Dukagjin Zefaj    (MPB, nr.15)

Ndeshkime    :nuk ka

Verejtje        : Nuk ka

Gjyqtaret      : Bajram Krasniqi dhe Bejta Fejzullahu

Delegati        : Naim Gerbeshi

Mjeku kujdestar: Dr. Agron Bujupi

DUKAGJINI – BQK 3:3 (2:3)

Golashenues: 0:1 Nexhat   Miftari    (BQK, nr.11)

1:1 Elvidon   Camaj    (Dukagjini, nr.4)

1:2 Bujar      Meka     (BQK, nr.2)

1:3 Nexhat   Miftari    (BQK, nr.11)

2:3 Elvidon   Camaj    (Dukagjini, nr.4)

3:3 Imer      Shabani  (Dukagjini, nr.7)

Kartuq i KUQ:       Art Gashi (Dukagjini, nr.9)

Kartuq te Verdhe: Art Gashi (Dukagjini, nr.9)

Elvidon Camaj (Dukagjini, nr.4)

Bujar    Abdullahu (BQK, nr.10)

Zyber   Qadraku    (BQK, nr.5)

Verejtje: Nuk ka

Gjyqtaret:Shemsi Humolli dhe Bejta Fejzullahu

Delegati: Naim    Gerbeshi

Mjeku kujdestar: Dr. Agron Bujupi

Xhiroja: VIII

GRUPI”A”

UJESJELLESI  –   K  E  K        2 : 8     (2:2)

Golashenues: 0:1 Artan    Tahiri             (KEK, nr. 5

0:2 Artan     Tahiri            (KEK, nr. 5 )

1:2 Hasan   Behluli           (Ujes.,nr. 8 )

2:2 Ragip    Salihu           (Ujes.  nr. 6)

2:3 Agim     Kodraliu         (KEK .nr.9)

2:4 Ismat   Mustafa           (KEK nr.8)

2:5 Xhavat Tahiri               (KEK.nr.16)

2:6 Artan    Tahiri             (KEK , nr. 5)

2:7 Agim    Kodraliu          (KEK, nr.9)

2:8 Agim    Kodraliu           (KEK, nr 9)

Ndeshkime    :  KV, (Ujesjellesi nr.)

Vrejtje           : nuk ka

Gjyqtaret: Shemsi Humolli dhe Bejte Fejzullahu

Delegati:  Isak  Ejupi

Mjeku kujdestar: Dr. Agron Bujupi

I  P  K  O  –      P   T   K        1 : 4     (0:2)

Golashenues: 0:1 AZeqir  Kiqina         (PTK, nr. 14)

0:2 Agron    Xhemajli    (PTK, nr. 9)

1:2 Fisnik    Osmani      (IPKO,nr. 9)

1:3 Agron   Xhemajli     (PTK,  nr. 9)

1:4 Gazmend Isufi        (PTK,nr.10)

Ndeshkime    :  KV,  Pleurat Haxhikadrija (IPKOnr.16)

Vrejtje           : nuk ka

Gjyqtaret: Shemsi Humolli dhe Bejte Fejzullahu

Delegati:  Isak  Ejupi

Mjeku kujdestar: Dr. Agron Bujupi

A S S E C O  SEE  –  DUKAGJINI       :      (   :   )

Verejtje        :  Ndeshja nuk u zhvillue pasi qe ekipi I DUKAGJINI-t nuk u paraqite ne fushen e

lojes ne kohen e caktuar.

Gjyqtaret      : Shemsi Humolli  dhe Bejta Fejzullahu

Delegati       :  Isak  Ejupi

Mjeku kujdestar: Dr. Agron Bujupi

A  N  P   –    M   P   B   4:3   (3:31

Golashenues: 1:0  Flakrim   Zogaj     (ANP, nr.15)

1:1  Zenel      Hisenaj   (MPB, nr.12)

2:1  Driton     Haliti      (ANP, nr.4)

3:1  Arben     Veseli      (ANP, nr.5)

3:2  Zenel     Hisenaj    (MPB, nr.12)

3:3  Remzi     Gashi      (MPB,nr.13)

4:3  Flakrim    Zogaj      (ANP,nr.15

Ndeshkime : nuk ka

Verejtje: Nuk ka

Gjyqtaret:Shemsi Humolli dhe Bejta Fejzullahu

Delegati: Isak Ejupi

Mjeku kujdestar: Dr. Agron Bujupi

TABELA  GRUPI “A”

EKIPET

loja

fitore

brazi

Hum

g.ave.

+  / –

piket

1. PTK 7 7 0 0 27:10 +17 21
2. POLICIA 6 5 0 1 32:11 + 21 15
3. KEK 7 5 0 2 28:12 +16 15
4. FSK 6 4 0 2 25:13 +12 12
5. RBKO 7 3 0 4 18:19 -1 9
6. HEKURUDHA 6 3 0 3 16:20 – 4 9
7.

B.EKONOMIKE 6 2 0 4 16:24 -8 6
8.

UJESJELLESI 8 1 0 7 15:42 -27 3
9 IPKO

7 0 0 7 13 :37 -24 0

T A B E L A GRUPI    “B”

EKIPET

loja

fitore

brazi

Hum

G.ave

+  /  –

piket

1. T  E  B 7 6 1 0 26 :10 + 16 19
2. DOGANA 7 5 2 0 23: 7 + 16 17
3. A  N  P 7 3 2 2 19:17 +2 11
4. B  Q  K 7 3 1 3 19:11 + 8 10
5. M P B 7 2 1 4 18:26 -8 7
6. ASSEOC   * 7 2 0 5 14:26 -12 6
7. DUKAGJINI  * 7 1 1 5 12:31 -19 4
8. KUJTESA 7 4 0 3 17:14 +3 4  * *
9. B  P  B 7 1 1 5 15 :24 – 9 6  * *