GARAT E KUPES NE FUTBOLL 2013

Rezultatet e ndeshjeve të  raundit të parë të garave të Kupës, të zhvilluara më 21.11.2013:

 

      1. TEB                –  PTK        7:3

      2. FSK                –  AKP        3:0  (R.Zyrtar)

      3. ANP Limak  –  ATK        6:5

      4. RBKO            –  IPKO      4:0                                                        

 

Rezultatet e ndeshjeve të  raundit te dytë te  garave te Kupës  te zhvilluara me 25.11.2013:

 

      1. POLICIA        –  ATK   2:1

      2. ANP Limak    –  TEB    0:3 (R.Zyrtar)

 

Rezultatet e ndeshjeve të  raundit te tretë te  garave te Kupës  te zhvilluara me 02.12.2013:

 

      1. POLICIA    –  TEB     3:4

      2. FSK            – RBKO   2:2,  pas ekzekutimit të penaltive, rezultati përfundimtar 3:2

 

Rezultati  i ndeshjese finale, të zhvilluar më 05.12.2013

 

      1.   FSK  –  TEB     4:1             

 

      ——————————————————————————————————————————-

 

Me  zhvillimin e ndeshjes finale të Kupës, përfundoi Edicioni  2013 i FSPK-es në futboll.

 

Ekipi i FSK-së, fitues i ndeshjes finale, u shpall fitues i Kupës për Edicionin 2013.

 

Pas përfundimit të ndeshjes finale, në harmoni me vendimin e Bordit, ekipet finaliste të garave për kupë, u shpërblyen, dhe ate:

 

Të dy ekipet finaliste, u shpërblyen me medalje, kurse ekipi fitues, ai i FSK, u shpërblye edhe me Kupë,   të cilën e dorëzoi Kryetari i FSPK-së.

 

Pas dorëzimit të medaljeve dhe kupës, përfaqësues të ekipeve kampione (në futboll dhe basketboll), si dhe fituesit e garave për kupë (po ashtu, në futboll dhe basketboll), u takuan në lokalet e restaurantit n’shpi. Në harmoni me vendimin e Bordit, të publikuar në fillim të edicionit 2013 të garave, atyre i ndanë shpërblimet e parapara, si vijon:

  • Kampionit në futboll, ekipit të Policisë, iu dha shpërblimi në të holla prej 800.00€,
  • Kampionit në basketboll, ekipit të IPKO-s, iu dha shpërblimi në të holla prej 600.00€, dhe
  • Fituesit e garave, në të dy disiplinat (futboll dhe basketboll), u shpërblyen me nga 200.00€.

 

Komisari i Garave,                                                                                                        Prishtinë, më 05.12.2013

Shemsi  HUMOLLI