Turneu mbarëkombëtar i shahut “28 Nëntori – Dita e Flamurit”

Turneu mbarëkombëtar i shahut

“28 Nëntori – Dita e Flamurit” 

Organizator:       FEDERATA   SPORTIVE E PUNËTORËVE TË KOSOVËS, me përkrahje nga Federata e SHAH-ut të Kosovës 

Data dhe ora:      28.11.2015 ora 11.00

Vendi:                 Hotel SIRIUS – Prishtinë

 

Sistemi i garave: Sistem zviceran për shahun rapid / 2×15 min., sipas rregullave të FIDE.

 

Shpërblimet : Vendi i I-rë:   150,00 €,
  Vendi i II-të:   120,00 €,
  Vendi i III-të: 100,00 €,
  Vendi i IV-të:    70,00 €,
  Vendi i V-të:      50,00 €,
Rtg.( ELO) ≤ 1700 = 20,00 €, (FIDE Rtg. 2000)
Rtg.( ELO) ≤ 1600 = 20,00 €, (FIDE Rtg. = 0 )

 

Vëni re:

  • Ftoheni që secili pjesëmarrës, të sjell me vete garniturën e kompletuar të shahut.
  • Pjesëmarrja ju garantohet vetëm atyre të cilët i posedojnë garniturat e kompletuara.

  

Për Federatën:

Ismail Sadiku, kryetar