Turneu në Basketboll “28 Nëntori – Dita e Flamurit”

   

Turneu në Basketboll   “28 Nëntori – Dita e Flamurit”

 

 Organizator:       FEDERATA SPORTIVE E PUNËTORËVE TË KOSOVËS,

 Data dhe ora:      29.11.2015 ora 11.00

Vendi:                 Salla e shkollës “Don Bosko”, Prishtinë

 Sistemi i garave: Përcaktohet varësisht nga numri i ekipeve pjesëmarrëse.

 

Shpërblimet :      Vendi i I-rë:   40,00 € & kupë, dhe

                            Vendi i II-të:  30,00 €.

 

Veni re:

  • Pjesëmarrja në gara është pa pagesë.
  • Ekipi përbëhet prej 4 lojtarëve.

 

 

Për Federatën:

Ismail Sadiku, kryetar