NJOFTIM

 

Njoftohet anëtarësia e gjërë e Federatës me ndryshimin e orarit për zhvillim të ndeshjeve për kupë.

Sipas orarit të garave për vitin 2017, ndeshjet e garave për kupë të stinorit vjeshtor, është dashur të zhvillohen më 16.11.2017, por me kërkesë të ekipit të Policisë së Kosovës për ndryshim të këtij orari, është vendos që të njejtat të zhvillohen më 11.11.2017, me fillim në ora 12.

Prishtinë, 08.11.2017                                                                                                              Federata,

 

 

NJOFTIM

 

Një minute nderime për ish komisarin e garave z. Shemsi Humolli, i cili vdiq papritur dhe u varros dje  me nderime në vendin e tij të lindjes Lupç të Podujevës nga një numër i madh pjesëmarrësish.

IMG-02 IMG-01