Njoftim

Pas përgatitjeve të shumta, përfaqësues të FSPK, Shpend Maxhera (N/kryetar) dhe Krenar Çela (anëtar i KE), pas pranimit të FSPK në CSIT (Konfederata Botërore e Sportistëve Amatorë/Punëtorë), për herë të parë po marrin pjesë në një Kongres të organizuar nga CSIT, që kësaj radhe po i zhvillon punimet në kryeqytetin e Italisë, në Romë.

Urojmë dhe shpresojmë për një prezantim të denjë.

73498102_10206269280528656_2809617444396597248_n